Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mixed Night – Tucan Club

13. november 2020 | 18:00 - 01:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 18:00 on fredag og lørdag, repeating until 30. november 2020

Kære Gæst.

Da myndighederne har pålagt os nye restriktioner på åbnings- & lukketid, så er dette program med forbehold.

Læs venligst forsiden af hjemmesiden, for at være opdateret på åbnings- & lukketider, samt linket der følger nedenfor billedet.

Kom og oplev en fredag aften i Tucan, hvor der både er par og singler på besøg.

BEMÆRK : INGEN ADGANG EFTER KL. 22.00.

Rundvisning for nye gæster kl. 19.30.

Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække. Vi åbner døren kl 18.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på. Efter kl 20.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 20.00, skal man iføre sig dresscode.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 22.00-00.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker og slukker kl. 01.00.

Du kan læse mere om Tucan Club på Swingerguiden.dk:

Tucan Club

Detaljer

Dato:
13. november 2020
Tidspunkt:
18:00 - 01:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Tucan Club
Møsvrøvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 28 41 20 60
View Sted Website