Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Berørings Workshop – Tucan Club

19. februar 2022 | 18:00 22:00

Lisa Lawrie Workshop

Denne aften, afholder vi én blandt flere forskellige workshop for gæster, der er nysgerrige på at lade sig inspirere af små intime workshops, der omhandler emner indenfor den tantriske verden <3 Vi har lavet en samarbejde med sexolog Lisa Lawrie og hun vil denne aften, afholde endnu en af sine populære workshops, som vil handle om, at øge sin seksuelle bevidsthed. Det vil foregå i Tantra Templet fra kl. 18.00-20.00.

DØREN ÅBNES FOR WORKSHOP DELTAGERE KL. 17.30, SÅ MAN KAN NÅ AT BLIVE KLAR TIL KL. 18.00.

Pga. tidspunktet for workshoppen, vil vi foreslå, at man evt. deltager i workshoppen og så efterfølgende evt. forlader klubben for at køre et sted hen, for at få noget at spise. Entreen til klubben, vil være betalt ved ankomst, så man naturligvis blot kan komme tilbage igen efterfølgende.

Workshoppen er denne gang KUN tilegnet par eller partnere. Dvs. 2 singler med gensidig kemi, godt kan melde sig til som par. Workshoppen varer 2 timer og foregår I vores Tantra Tempel. Der er kun 6 pladser (6 par), så tilmelding er først til mølle, som kun kan ske ved enten at ringe til os eller sende en mail. Yderligere har workshoppen en egenbetaling (udover entre) på 400 kr for et par, som skal forudbetales på mobilepay, efter man har modtaget bekræftelse på sin tilmelding.

“HOW TO TOUCH A WOMAN…… AND HOW TO TOUCH A MAN”

Vi inviterer dig med til en rigtig dejlig berørings-workshop Lørdag den 19. februar i Tantra Templet.

Der er meget stort forskel på berøring og mange har endnu ikke lært at berøre med bevidsthed. Derfor vil vi gerne introducere jer til bevidst berøring, hvor I sammen øver jer i at berøre hinanden på mange forskellige måder.

Somme tider kan vi komme for meget op i hovedet og mister vores evne til at sanse kroppen. Vi kan lave et regnskab og tænke ”nu er det også min tur til at give igen” og når vi er dér, tager vi ikke længere berøringen ind som en værdifuld gave.

Denne aften træner vi nærvær, sansebevidsthed, at give på en opmærksom måde og at modtage fuldstændig hengivent. Når man bliver berørt med bevidsthed, røres der meget dybere end bare på huden. Bevidst berøring bruges både med en kærlig og blid hensigt og i dominans lege.

Denne workshop er for alle, man behøver ikke at komme som par. Det er dog vigtigt, vi har 6 kvinder og 6 mænd, fordi det skaber en balance i workshoppen med øvelserne. Så er du singlemand eller singlekvinde, så forhør dig evt. blandt dine bekendte modsatte køn, om de vil deltage med dig.

De Kærligste hilsener

Lisa Lawrie & Tucan Erotic Night Club

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside