Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bondage Workshop – Tucan Club

26. februar 2022 | 18:00 20:00

Lad jer inspirere, når Vita og Dan fra Ropejam.dk afholder Workshop i Tucan Club. Deres workshops er “normalt” af noget længere varighed og en andet prisleje, så denne workshop i Tucan, er en forkortet version, hvor du dog stadig får masser af inspiration og viden. Vi i Tucan Club, afholder disse workshops, for at inspirere vores gæster, til at kunne bruge nye “krydderier” i klubben og måske på hjemmefronten fremadrettet.

BEMÆRK: DISSE 2 WORKSHOPS AFHOLDES LØRDAGE FRA KL. 18.00-20.00.

DØREN ÅBNES FOR WORKSHOP DELTAGERE KL. 17.30, SÅ MAN KAN NÅ AT BLIVE KLAR TIL KL. 18.00. 

Pga. tidspunktet for workshoppen, vil vi foreslå, at man evt. deltager i workshoppen og så efterfølgende evt. forlader klubben for at køre et sted hen, for at få noget at spise. Entreen til klubben, vil være betalt ved ankomst, så man naturligvis blot kan komme tilbage igen efterfølgende. 

LØRDAG DEN 26/2-22 ELLER LØRDAG DEN 5/3-22

I Tucan Club, kan vi tilbyde dig/jer 2 timers workshop, som vil foregå i Red Room.
Bemærk at rummet i dette tidsrum, KUN er forbeholdt de tilmeldte til workshoppen og at man KUN kan tilmelde sig workshoppen som par/partnere. Vi har max plads til 10 par pr. workshop, så pladserne ryger hurtigt. Først til mølle……. De 2 workshops er ens, så man skal altså ikke deltage på begge. 

Denne gang afholder Vita og Dan, en fortsættelse af de tidligere afholdte workshops. 

Bondageworkshop 2.

Vita & Dan afholder en workshop for dem der allerede har stiftet bekendtskab med rebene og ønsker at komme lidt videre.

Workshoppen kræver at man som minimum kan binde en single column og en dobbelt column tie og er indstillet på 2 timer fokuseret undervisning med rebene.

På de 2 timer kommer I til at binde 2 forskellige hip harness, vi laver en overkrops harness og slutter af med en Takate-kote.

Sværhedsgraden afhænger af de fremmødte deltagere.

Praktiske oplysninger:

Tilmelding foregår pr mail og forudbetaling er nødvendig via Mobilepay, efter bekræftelse af tilmelding. Prisen er 200 kr for et par.

Workshoppen er KUN for gæster der samtidig er tilmeldt aftenen i Tucan Club.

Lånereb er tilgængeligt ved workshoppen.

Dresscoden til denne workshop er som i klubben. Dog er det tilladt at medbringe lidt tætsiddende tøj til bunnyen under workshoppen, hvis dette foretrækkes.

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside