Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cozy Sunday med Hypnose, Yoga og nåle – Tucan Club

10. december 2023 | 14:00 21:00

Vi holder åbent fra kl. 14.00-21.00. Rundvisning for nye gæster kl. 14.30 – Dresscode fra kl. 15.00.

Der vil være 3-4 søndage om året, som IKKE er den normale søndagsåbning.
Det gælder følgende datoer i 2023:

Som nogle ved, så afholder vi 3 søndage om året eventet “Dark Desires”. Disse søndage adskiller sig fra “Cozy Day søndage”, da det er et BDSM arrangement, med særlige regler og entre betaling.
En søndag om året. Altid PINSEDAG, er klubben lukket. Denne dag/aften, er den eneste i hele kalenderåret, hvor vi har mulighed for at forkæle vores skønne TEAM med en fest, kun for os (og hvor de fleste kan sove længe dagen efter ) <3 Dette håber vi at alle har fuld respekt for.

Denne dag afholdes der et lille oplæg/foredrag om hypnose. Vi har samarbejde med parret fra HighperformanceHypnose.dk, som man også kan læse mere om under fanen “Service” – Hypnose. Her finder man også anonyme tilbagemeldinger fra gæster af Tucan. I dag kommer de forbi og fortæller interesserede gæster, hvad det er de arbejder med og hvor de kan gøre en forskel. Oplægget finder sted i Sky Lounge imellem kl. 15.15 -16.15.

Først gives der lidt generel introduktion og derefter lidt mere specifikt i forhold til sex og Tucan. Herefter demonstration af nogle hypnotiske fænomener, for at give et indtryk af, hvad hypnose egentligt er for noget. Samlet tager det måske 30-40 minutter. Herefter vil de opholde sig i Sky Lounge i den næste halve til hele time, så der er mulighed for at tale med dem, hvis der er behov/lyst.

YOGA med Mette: 

Yoga er fantastisk for både krop og sind. Kom helt ned i gear med en times yoga, hvor alt andet blive sat på pause. Det bliver en time hvor der er fokus på at komme helt ned i tempo igennem nogle dejlige stræk, inden vi sætter tempoet op og får lidt sved på panden inden vi igen kommer ned i tempo og afslutter med en skøn kropsgennemgang.

En times yoga, en tur i spa og hvad man ellers kan finde på i de skønne omgivelser er en perfekt afslutning på ugen. Timen kommer til at foregå i det skønne Tantrarum. Tucan stiller måtter til rådighed. Tidspunkt fra 15.30-16.30 med plads til 10 deltagere. Hvis flere ønsker at deltager køre jeg også et hold fra 16.30-17.30. Pris: 50,- som afregnes direkte via kontant eller mobilepay til Mette.

I dag har også Pia på besøg, som afholder et oplæg i Red Room fra kl. 16.00 – 18.00. INTRODUKTON TIL NÅLELEG.

Vil du gerne lære mere om smertepåvirkning med nåle ?

Så har du her chancen for at komme godt i gang.

Oplægget indeholder ligeledes hygiejne, ansvarlig adfærd omkring nålene, smertepåvirkning, endorfin knapper og du vil få mulighed for at prøve på egen model. Underviser vil stå til rådighed efter oplægge med vejledning.

Medbring gerne selv nåle, handsker og nåleboks: Hvis du ikke selv har det med, har underviser lidt til rådighed.

Pris par par 100 kr, som skal betales direkte til Pia.

Separat tilmelding til klubben er nødvendig, enten på mail eller telefon – eller du kan spørge når du tjekker ind, om der er flere pladser.

Fremadrettet vil vores workshops af forskellige slags, blive afholdt om søndagen. Vi vil arrangere forskellige foredrag og behandlere som f.eks voks, massage, piercing, tantra, bondage, slagteknik mm., som vil være forskellige fra gang til gang. Disse arrangementer vil være en mulighed, for dem som ønsker at tilkøbe eller deltage på det pågældende.

Husk dog, at uanset hvilket arrangement vi tilbyder på disse dage, så vil det KUN være i ét rum.

Resten af klubben vil være frit tilgængelig for de gæster som blot vil nyde dagen/aftenen ud fra egen lyst.Som altid, sørger vi for rammerne og for, at denne dag vil blive en dag, hvor du har lyst til at tilbringe din søndag. 
Inviter en date til en lækker wellness dag, har du delebørn, er søndag måske en dag, hvor du blot ønsker afslapning og intimt selskab, så kom en tur forbi vores skønne oase.
Forkæl eller bliv forkælet, i vores store udvalg af faciliteter. Gå på opdagelse i vores Adventure Garden, hvor vi har både varmtvandsbassin, sheltere & bondage træ – Inviter din partner eller date, på lækker massage i vores Tantra Tempel eller nyd vores mange andre rum, bla., indendørs spa, romersk dampsauna, privat bdsm, fælles bdsm (Red Room) og mange andre spændende rum. I de private rum, har du mulighed for, kun at være 2 (eller flere, hvis man vil det) Her kan der forkæles uden at andre kigger på. I alle vores fællesrum, kan alle kigge på, men kun være med hvis man har fuld accept. Et “nej tak” bliver og SKAL respekteres.

Tucan Club er en klub der oser af eksklusivitet, en klub hvor vi har gjort vores faciliteter ekstra spændende og ekstra lækre. Sex er wellness for krop og sjæl, men den må gerne udleves i lækre omgivelser.

En unik og erotisk verden venter dig. Mærk alle dine sanser og lad din krop og sjæl smelte sammen. Kom og oplev de mange muligheder, få dine hemmelige ønsker og drømme ført ud i livet i en afslappet og anonym atmosfære.

På disse søndage, giver vi dig/jer, mulighed for at bestille mad via linket her til “Taste-it”, som vi har indgået en super aftale med,  så du ikke skal tænke på aftensmaden. Alt du skal gøre, er at gå ind på linket og bestille/betale det mad du ønsker, INDEN KL. 14.00 SAMME DAG. I bestillingen skriver du dit fulde navn i feltet “Fornavn” og i feltet “Efternavn” skriver du TUCAN. I adressefeltet, skriver du : Møsvråvej 60 – 6051 Almind. Tjek og udfyld datoen. Tidspunktet for afhentning sættes til kl. 17.00.

https://tasteit.dk/shop/

Så sørger vi i Tucan for at afhente maden du har bestilt og du kan få den udleveret i baren i mellem kl. 18.00-20.00. Spisning af bestilt mad foregår i samme tidsrum.

Vi håber at I tager godt imod vores samarbejde med Taste-it. Der vil være lidt forskelligt at vælge imellem, lige fra salater til forskellige sandwich mm. Det er dog ikke tilladt at bestille drikkevarer & smoothies.

Vi håber at du/I har lyst til at komme og hygge med os på COZY SUNDAY
og vi vil glæde os til at være med til at sætte rammerne for en fantastisk dag/aften.

Tucan Club lukker kl. 21.00

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside