Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cozy Sunday med par massage – Tucan Club

14. april | 14:00 21:00

Vi holder åbent fra kl. 14.00-21.00. Rundvisning for nye gæster kl. 14.30 – Dresscode fra kl. 15.00.

Der vil være 3-4 søndage om året, som IKKE er den normale søndagsåbning.
Det gælder følgende datoer i 2024: 19/5 – 2/6 – 6/10

Som nogle ved, så afholder vi 3 søndage om året eventet “Dark Desires”. Disse søndage adskiller sig fra “Cozy Day søndage”, da det er et BDSM arrangement, med særlige regler og entre betaling.
En søndag om året. Altid PINSEDAG, er klubben lukket. Denne dag/aften, er den eneste i hele kalenderåret, hvor vi har mulighed for at forkæle vores skønne TEAM med en fest, kun for os (og hvor de fleste kan sove længe dagen efter ) <3 Dette håber vi at alle har fuld respekt for.

I dag har vi 2 tilbud på denne Cozy Sunday.

Vi tilbyder tilkøb af en Par-massage Workshop, som starter allerede kl. 12.00 for forudtilmeldte, samt tilkøb af massage eller laserterapi i hele åbningstiden.

Læs mere nedenfor.

Gitte og Henrik fra “Carebyheden” er instruktører på denne workshop. Workshoppen afholdes i Tantra Templet og koster 700 kr for et par. Det tager ca 2 timer.

Vil du med på workshoppen, skal du forudbetale 200 kr i depositum. De resterende 500 kr, betales KONTANT ved ankomst. Depositummet skal forudbetales ved tilmelding til Mobilepay nr. 656965. Navnet er: care by HEDEN.  Når pengene er overførst sendes der et screenshot af betalingen til info@tucanclub.dk. Bemærk, at depositummet IKKE betales tilbage ved aflysning. 

Bemærk også, at deltagelse forudsætter, at man er tilmeldt klubbens almindelige gæsteliste og entre er derfor oveni prisen. Denne betales blot ved ankomst.

Vi starter med lidt bobler, frugt og sødt. Jeg fortæller lidt om massage, hvad det gør ved kroppen, underviser i forskellige greb, teknikker til at afhjælpe migræne/hovedpine, greb/teknikker til at stimulere kroppen og skabe velvære. Jeg går herefter rundt og guider, som parrene ønsker. Dagen sluttes af med en goodiebag til en værdi af ca 400 kr.

***************************************************************************************

Gitte og Henrik, er tilbage i Sky Lounge, efter endt Massage Workshop og tilbyder her en bred vifte af behandlinger. Læs mere nedenfor og book din tid ved at sende en mail til Mie på : Info@tucanclub.dk. 
Bemærk, at der ikke skal bookes tider til behandling med NADA og at nedenstående behandlinger KUN KAN BETALES KONTANT. 

Her er lidt beskrivelser af hvad jeg kan tilbyde:

SPORTSMASSAGE:

Er en massageform, der fokuserer på muskler med ekstra ophobning af affaldsstoffer i forbindelse med træning.
Der arbejdes på tværs af muskelfibrene med dybe og tværgående teknikker.
Teknikkerne løsner op for spændinger, affaldsstoffer, syre og unødvendig hævelse i muskler og led. Sportsmassage skaber fornyet flow i muskulaturen.
Uanset om du er professionel sportsudøver eller motionist, så er der store fordele at hente ved at få en sportsmassage.

FYSIURGISK MASSAGE:

Benyttes til at behandle forskellige muskulære områder i kroppen, til at løsne låste muskler op, som eksempelvis ses ved hold i nakken, spændinger fra stillesiddende arbejde eller forkerte og tunge løft. Fysiurgisk massage også velkendt for at være behjælpelig til behandling af spændingshovedpine.

NADA-BEHANDLING:

Foregår ved at der sættes 5 nåle i hvert øre, og du skal sidde med nålene i 45 min i rolige omgivelser.

Øreakupunktur kan med fordel anvendes ved nervøse og stress relaterede tilstande, da den har en god beroligende virkning.

NADA-behandling bruges til:

Mindske abstinenser
Angst og depression
Søvnforstyrrelser
At øge koncentrationsevnen
Stress
Psykiatriske tilstande
ADHD
Spiseforstyrrelser

LASERTERAPI:

Er en behandlingsform, der benytter en kraftig lysstråle til at stimulere blodcirkulationen og dæmpe inflammationen i kroppen. 

Behandlingen er smertefri og uden bivirkninger! 

Laseren sender en koncentreret energi til de enkelte celler i kroppen, som styrker og accelererer kroppens naturlige reparations- og helingsproces .

Nedenstående er bare eksempler på symptomer der kan behandles med laser:

Hudlidelser ( Psoriasis, Rosacea, Akne)
Akillessene, herunder betændelse og/eller arvæv
Akutte skader
Arvæv
Bihulebetændelse
Betændelse i sene eller senehæftning
Fibersprængning
Forstuvning
Gigt, herunder leddegigt og slidgigt
Golfalbue
Hævelser og/eller smerte
Karpaltunnelsyndrom typisk på grund af inflammation
Musearm
Overbelastningsskader
Skinnebensbetændelse
Sår
Tennisalbue
Vabler

Min kone Gitte er også uddannet i laserterapi og vil stå for den del, da vi så kan tilbyde flere behandlinger samtidig.

Massage er 30 / 60 min – pris: 250/ 450 kr.
Laserterapi er 20 min – pris: 200 kr.
NADA – pris: 100 kr.

Jeg kan give behandlinger med NADA samtidig med andre behandlinger, så der kan være flere behandlinger på samme tid. 

Dvs. at der kan sagtens være flere til NADA -behandling (op til 4 personer) samtidig med at jeg har én kunde til massage og Gitte har én til laserterapi. 

Husk dog, at uanset hvilket arrangement vi tilbyder på disse dage, så vil det KUN være i ét rum.

Resten af klubben vil være frit tilgængelig for de gæster som blot vil nyde dagen/aftenen ud fra egen lyst.Som altid, sørger vi for rammerne og for, at denne dag vil blive en dag, hvor du har lyst til at tilbringe din søndag. 
Inviter en date til en lækker wellness dag, har du delebørn, er søndag måske en dag, hvor du blot ønsker afslapning og intimt selskab, så kom en tur forbi vores skønne oase.
Forkæl eller bliv forkælet, i vores store udvalg af faciliteter. Gå på opdagelse i vores Adventure Garden, hvor vi har både varmtvandsbassin, sheltere & bondage træ – Inviter din partner eller date, på lækker massage i vores Tantra Tempel eller nyd vores mange andre rum, bla., indendørs spa, romersk dampsauna, privat bdsm, fælles bdsm (Red Room) og mange andre spændende rum. I de private rum, har du mulighed for, kun at være 2 (eller flere, hvis man vil det) Her kan der forkæles uden at andre kigger på. I alle vores fællesrum, kan alle kigge på, men kun være med hvis man har fuld accept. Et “nej tak” bliver og SKAL respekteres.

Tucan Club er en klub der oser af eksklusivitet, en klub hvor vi har gjort vores faciliteter ekstra spændende og ekstra lækre. Sex er wellness for krop og sjæl, men den må gerne udleves i lækre omgivelser.

En unik og erotisk verden venter dig. Mærk alle dine sanser og lad din krop og sjæl smelte sammen. Kom og oplev de mange muligheder, få dine hemmelige ønsker og drømme ført ud i livet i en afslappet og anonym atmosfære.

På disse søndage, giver vi dig/jer, mulighed for at bestille mad via linket her til “Taste-it”, som vi har indgået en super aftale med,  så du ikke skal tænke på aftensmaden. Alt du skal gøre, er at gå ind på linket og bestille/betale det mad du ønsker, INDEN KL. 14.00 SAMME DAG. I bestillingen skriver du dit fulde navn i feltet “Fornavn” og i feltet “Efternavn” skriver du TUCAN. I adressefeltet, skriver du : Møsvråvej 60 – 6051 Almind. Tjek og udfyld datoen. Tidspunktet for afhentning sættes til kl. 17.00.

https://tasteit.dk/shop/

Så sørger vi i Tucan for at afhente maden du har bestilt og du kan få den udleveret i baren i mellem kl. 18.00-20.00. Spisning af bestilt mad foregår i samme tidsrum.

Vi håber at I tager godt imod vores samarbejde med Taste-it. Der vil være lidt forskelligt at vælge imellem, lige fra salater til forskellige sandwich mm. Det er dog ikke tilladt at bestille drikkevarer & smoothies.

Vi håber at du/I har lyst til at komme og hygge med os på COZY SUNDAY
og vi vil glæde os til at være med til at sætte rammerne for en fantastisk dag/aften.

Tucan Club lukker kl. 21.00

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside