Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cozy Sunday med Piercer og E-Stim. – Tucan Club

5. februar 2023 | 14:00 21:00

Søndag er vores nye “Cozy Day”. Vi holder åbent fra kl. 14.00-21.00. Rundvisning for nye gæster kl. 14.30 – Dresscode fra kl. 15.00.

Det bliver super hyggeligt og vi glæder os til sammen med jer, at udvikle denne dag.

Kom i stødet med Drengene fra Homoware – Foredraget vil foregå i Red Room og har en egen betaling på 50 kr  pr person + entre. For at sikre sig en plads skal man overføre 50 kr på Mobilepay nr. 832592 ved tilmelding. Husk at skrive navn + “strøm” – Tilmelding kan kun ske ved opkald eller mail. 

Måske er du bange, måske er du nysgerrig, måske vil du elske det…

E-stim kan bruges til både nydelse, belønning og straf, og Michael fra Homoware tager dig med på en guidet tur ind i den fantastiske verden af elektrostimulering.

Homoware vil medbringe en bred vifte af Powerbokse og legetøj fra E-stim Systems og Neonwand som gennemgås grundigt både med sikkerhed og muligheder.

Tør du prøve selv? Ingen problem efter foredraget kan du enten alene, sammen med en partner og selvfølgelig med grundig vejledning fra Michael hvis du ønsker det prøve de medbragte bokse på egen krop eller en andens…

De bedste hilsner
Michael – En af Drengene fra Homoware

Ligeledes har vi igen besøg af Pia. Læs med her og måske skal du have din julegave til dig selv med hjem <3 

Jeg glæder mig meget til at komme forbi og pierce

Man kan se billeder af mit arbejde på Heavens Hell Private Piercing studio, her på facebook. Altså de der er fine og facebook venlige. Jeg laver praktisk talt ALLE typer piercing og har mange års erfaring i dette. Som udgangspunkt kan nævnes at jeg har lavet over 4500 piercinger mod migræne alene..

Jeg laver også special opgaver, så længe det er anatomisk forsvarligt

Jeg starter op kl 15.00 og fortsætter til ud på aftenen, så der er også mulighed for en piercing for de som kommer om aftenen.

Betaling vil kunne foregå kontant, MobilePay og betalingskort (kan desværre ikke modtage fra “ren dankort”, kun fra Visa dankort, master etc )

Der vil være 3-4 søndage om året, som IKKE er den normale søndagsåbning.
Det gælder følgende datoer i 2023: 26/2 – 28/5 – 11/6 – 8/10

Som nogle ved, så afholder vi 3 søndage om året eventet “Dark Desires”. Disse søndage adskiller sig fra “Cozy Day søndage”, da det er et BDSM arrangement, med særlige regler og entre betaling.
En søndag om året. Altid PINSEDAG, er klubben lukket. Denne dag/aften, er den eneste i hele kalenderåret, hvor vi har mulighed for at forkæle vores skønne TEAM med en fest, kun for os (og hvor de fleste kan sove længe dagen efter ) <3 Dette håber vi at alle har fuld respekt for

Fremadrettet vil vores workshops af forskellige slags, blive afholdt om søndagen. Vi vil arrangere forskellige foredrag og behandlere som f.eks voks, massage, piercing, tantra, bondage, slagteknik mm., som vil være forskellige fra gang til gang. Disse arrangementer vil være en mulighed, for dem som ønsker at tilkøbe eller deltage på det pågældende.

Husk dog, at uanset hvilket arrangement vi tilbyder på disse dage, så vil det KUN være i ét rum.

Resten af klubben vil være frit tilgængelig for de gæster som blot vil nyde dagen/aftenen ud fra egen lyst.Som altid, sørger vi for rammerne og for, at denne dag vil blive en dag, hvor du har lyst til at tilbringe din søndag. 
Inviter en date til en lækker wellness dag, har du delebørn, er søndag måske en dag, hvor du blot ønsker afslapning og intimt selskab, så kom en tur forbi vores skønne oase.
Forkæl eller bliv forkælet, i vores store udvalg af faciliteter. Gå på opdagelse i vores Adventure Garden, hvor vi har både varmtvandsbassin, sheltere & bondage træ – Inviter din partner eller date, på lækker massage i vores Tantra Tempel eller nyd vores mange andre rum, bla., indendørs spa, romersk dampsauna, privat bdsm, fælles bdsm (Red Room) og mange andre spændende rum. I de private rum, har du mulighed for, kun at være 2 (eller flere, hvis man vil det) Her kan der forkæles uden at andre kigger på. I alle vores fællesrum, kan alle kigge på, men kun være med hvis man har fuld accept. Et “nej tak” bliver og SKAL respekteres.

I 2021 blev vi kåret til en af Europas bedste klubber og fik i den forbindelse den ære at kunne bryste os af en GULD STJERNE. Vi glæder os til at byde dig indenfor i en endnu bedre og flottere klub. Mange timer er for os  i corona-nedlukningen, gået med fornyelse, renovering og almindelig vedligehold. Så glæd dig til en altid opdateret klub og en lækker aften i en af Nordeuropas flotteste erotiske natklubber.

Tucan Club er en klub der oser af eksklusivitet, en klub hvor vi har gjort vores faciliteter ekstra spændende og ekstra lækre. Sex er wellness for krop og sjæl, men den må gerne udleves i lækre omgivelser.

En unik og erotisk verden venter dig. Mærk alle dine sanser og lad din krop og sjæl smelte sammen. Kom og oplev de mange muligheder, få dine hemmelige ønsker og drømme ført ud i livet i en afslappet og anonym atmosfære.

På disse søndage, giver vi dig/jer, mulighed for at bestille mad via linket her til “Taste-it”, som vi har indgået en super aftale med,  så du ikke skal tænke på aftensmaden. Alt du skal gøre, er at gå ind på linket og bestille/betale det mad du ønsker. I bestillingen skriver du dit fulde navn i feltet “Fornavn” og i feltet “Efternavn” skriver du TUCAN. I adressefeltet, skriver du : Møsvråvej 60 – 6051 Almind. Tjek og udfyld datoen. Tidspunktet for afhentning sættes til kl. 17.00.

https://tasteit.dk/shop/

Så sørger vi i Tucan for at afhente maden du har bestilt og du kan få den udleveret i baren i mellem kl. 18.00-20.00. Spisning af bestilt mad foregår i samme tidsrum.

Vi håber at I tager godt imod vores samarbejde med Taste-it. Der vil være lidt forskelligt at vælge imellem, lige fra salater til forskellige sandwich mm. Det er dog ikke tilladt at bestille drikkevarer & smoothies.

I samme forbindelse, gør vi opmærksom på, at det ikke mere at tilladt at medbringe sin egen “lille madpakke”. 

Vi håber at du/I har lyst til at komme og hygge med os på COZY SUNDAY
og vi vil glæde os til at være med til at sætte rammerne for en fantastisk dag/aften.

Tucan Club lukker kl. 21.00

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside