Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cozy Sunday med Tantra – Tucan Club

24. marts | 14:00 21:00

Vi holder åbent fra kl. 14.00-21.00. Rundvisning for nye gæster kl. 14.30 – Dresscode fra kl. 15.00.

Der vil være 3-4 søndage om året, som IKKE er den normale søndagsåbning.
Det gælder følgende datoer i 2024: 19/5 – 2/6 – 6/10

Som nogle ved, så afholder vi 3 søndage om året eventet “Dark Desires”. Disse søndage adskiller sig fra “Cozy Day søndage”, da det er et BDSM arrangement, med særlige regler og entre betaling.
En søndag om året. Altid PINSEDAG, er klubben lukket. Denne dag/aften, er den eneste i hele kalenderåret, hvor vi har mulighed for at forkæle vores skønne TEAM med en fest, kun for os (og hvor de fleste kan sove længe dagen efter ) <3 Dette håber vi at alle har fuld respekt for.

Fremadrettet vil vores workshops af forskellige slags, blive afholdt om søndagen. Vi vil arrangere forskellige foredrag og behandlere som f.eks voks, massage, piercing, tantra, bondage, slagteknik mm., som vil være forskellige fra gang til gang. Disse arrangementer vil være en mulighed, for dem som ønsker at tilkøbe eller deltage på det pågældende.

Husk dog, at uanset hvilket arrangement vi tilbyder på disse dage, så vil det KUN være i ét rum.

Vi har igen Helene på besøg, som er super dygtig i at udføre alle former for voksbehandlinger. Om det er intimt eller blot ben, ryg mm., så har Helene gode priser for behandlinger i Tucan Club. �Hun starter op kl. 14.00, så hvis du vil være sikker på en tid, så ring eller send en mail til Mie, så du kan få reserveret en tid. �Pris eks. Brasilian voks, kun 350 kr. Betaling direkte til Helene efter behandling. �Pstt…. Husk at lade stubbene gro inden søndag 

*****************************

Tantra for begyndere Q:

Hvad er Tantra? På dette kursus vil I få et grundlæggende forståelse for tantra samt en måde at bruge det på hjemme og i klubregi. 

Dette kursus er tilrettelagt for begyndere, hvor den modtagende part er kvinden.

Vi starter allerede kl. 11.00 og slutter kl. 15.00 – (pause på 10 min. indlagt)  Du vil derfor have masser at timer efterfølgende til at nyde resten af klubben. 

Det er rød tantra (nøgen tantra), som vi arbejder med denne dag.

Under dette kursus vil i lære:

  • 3 stk. energi opbyggende øvelser.
  • Basis tantrisk vejrtrækning.
  • Basis tantrisk berøring. 
  • En grundlæggende tantrisk massage af, bagside af kroppen, forside af krop, samt yoni massage. (Det kvindelige kønsorgan.) 

Praktisk info/Pris

Det koster 1500 kr for et par, som skal overføres på Mobilepay nr. 25145338 (Flemming Jensen)
Bemærk at entre til klubben, skal betales ved ankomst.

Olie til massagen er en del af pakken (mandel olie). Hvis man ønsker brug af andet, medbring da gerne selv. 

Inden kursets start vil jeg gerne anbefale, at man er nyvasket.

Husk vand.

Da tantra kan være fysisk krævende for giveren, er det vigtigt at informere tantra instruktøren inden kursets start, hvis der er problematikker, som skal tilgodeses.

Hvis I skulle have yderligere spørgsmål, er I velkommen til at kontakte mig på mail: Fjuel82@yahoo.dk

Baggrund:

Jeg har dyrket tantra gennem de sidste 20 år. Men blev først bevidst om, at det var tantra, som fyldte en del af soveværelsets aktiviteter for ca. 8 år siden. 

Gennem 2014-2016 har jeg gennemført følgende kurser: Tantramassør

Tantra Instruktør

Yoni mapping

Tantra for par. 

Jeg startede med at undervise i swingermiljøet i 2015 og har gennem de sidste mange år afholdt kurser samt personlig massager i div. klubber på sjælland, samt privaten.

De bedste hilsener fra Flemming 

*****************************************

Vi har igen besøg af Pia. Læs med her og måske skal du have en lille gave med hjem til dig selv <3

Jeg glæder mig meget til at komme forbi og pierce

Man kan se billeder af mit arbejde på Heavens Hell Private Piercing studio, her på facebook. Altså de der er fine og facebook venlige. Jeg laver praktisk talt ALLE typer piercing og har mange års erfaring i dette. Som udgangspunkt kan nævnes at jeg har lavet over 4500 piercinger mod migræne alene..

Jeg laver også special opgaver, så længe det er anatomisk forsvarligt

Jeg starter op kl 15.00 og fortsætter til ud på aftenen, så der er også mulighed for en piercing for de som kommer om aftenen.

Betaling vil kunne foregå kontant, MobilePay og betalingskort (kan desværre ikke modtage fra “ren dankort”, kun fra Visa dankort, master etc )

Vores anden behandler denne dag hedder Nikolaj. Han tilbyder massage til følgende priser, som skal afregnes direkte med ham enten kontant eller via Mobilepay.

Henvend dig til ham ved ankomst, hvis du ønsker en behandling, så finder I sammen tidspunktet til dig. Vi gør opmærksom på, at Nicolai udfører professionel massage og arbejder ligeså, hvorfor ønsker om intim massage ikke kan imødekommes.

30 min. for 250 kr – 60 min. for 400 kr.

Velvære-massage en massage der har fokus på at fremme velvære og forebygge og afhjælpe stress. Massagen går ind og påvirker dit nervesystem på en positiv måde, sådan at du efterlades med ro i både krop og sjæl.

Ud over at give ro i kroppen, har massagen også den fordel at den fremmer god blodcirkulation, hvilket ofte forbedrer dine kropsfunktioner. Lider du af kroniske eller måske blot regelmæssige muskelspændinger kan massage også hjælpe. Spændingerne bliver løsnet op og du får en mere fri blodgennemstrømning. Muskelspændinger og smerter kan sætte sig både i kroppen og i sindet og kan være årsagen til at du føler dig mere træt end normalt. Fordi massage netop er perfekt til både at få din krop og dit sind til at slappe af, er denne behandlingsform lige hvad der skal til, for at forkæle dig selv.

Denne eftermiddag afholder vi også bondage workshop, for forud tilmeldte gæster. Vi har desværre kun plads til 10 par på workshoppen, som afholdes i The Red Room mellem kl.15.00 – 17.00 Dette betyder at dette rum er forbeholdt workshop gæster i dette tidsrum, men bliver åbent for alle igen efter kl. 17.00.

Lad jer inspirere, når Vita og Dan fra Ropejam.dk afholder Begynder Workshop i Tucan Club. Deres workshops er “normalt” af noget længere varighed og en andet prisleje, så denne workshop i Tucan, er en forkortet version, hvor du dog stadig får masser af inspiration og viden. For at deltage skal skal du have en partner, så er du single, så prøv at finde en, der ligesom dig, har lyst til at dele denne workshop. Tilmelding er efter “først til mølle” og der skal forudbetales på Mobilepay nr. 61264565 ved tilmelding. Send et screenshot af kvitteringen på mail og når I modtager bekræftelse, så er du/I tilmeldt. Skriv jeres navne + 24/3 i teksten. Prisen er 150 kr pr par.

Resten af klubben vil være frit tilgængelig for de gæster som blot vil nyde dagen/aftenen ud fra egen lyst.Som altid, sørger vi for rammerne og for, at denne dag vil blive en dag, hvor du har lyst til at tilbringe din søndag. 
Inviter en date til en lækker wellness dag, har du delebørn, er søndag måske en dag, hvor du blot ønsker afslapning og intimt selskab, så kom en tur forbi vores skønne oase.
Forkæl eller bliv forkælet, i vores store udvalg af faciliteter. Gå på opdagelse i vores Adventure Garden, hvor vi har både varmtvandsbassin, sheltere & bondage træ – Inviter din partner eller date, på lækker massage i vores Tantra Tempel eller nyd vores mange andre rum, bla., indendørs spa, romersk dampsauna, privat bdsm, fælles bdsm (Red Room) og mange andre spændende rum. I de private rum, har du mulighed for, kun at være 2 (eller flere, hvis man vil det) Her kan der forkæles uden at andre kigger på. I alle vores fællesrum, kan alle kigge på, men kun være med hvis man har fuld accept. Et “nej tak” bliver og SKAL respekteres.

Tucan Club er en klub der oser af eksklusivitet, en klub hvor vi har gjort vores faciliteter ekstra spændende og ekstra lækre. Sex er wellness for krop og sjæl, men den må gerne udleves i lækre omgivelser.

En unik og erotisk verden venter dig. Mærk alle dine sanser og lad din krop og sjæl smelte sammen. Kom og oplev de mange muligheder, få dine hemmelige ønsker og drømme ført ud i livet i en afslappet og anonym atmosfære.

På disse søndage, giver vi dig/jer, mulighed for at bestille mad via linket her til “Taste-it”, som vi har indgået en super aftale med,  så du ikke skal tænke på aftensmaden. Alt du skal gøre, er at gå ind på linket og bestille/betale det mad du ønsker, INDEN KL. 14.00 SAMME DAG. I bestillingen skriver du dit fulde navn i feltet “Fornavn” og i feltet “Efternavn” skriver du TUCAN. I adressefeltet, skriver du : Møsvråvej 60 – 6051 Almind. Tjek og udfyld datoen. Tidspunktet for afhentning sættes til kl. 17.00.

https://tasteit.dk/shop/

Så sørger vi i Tucan for at afhente maden du har bestilt og du kan få den udleveret i baren i mellem kl. 18.00-20.00. Spisning af bestilt mad foregår i samme tidsrum.

Vi håber at I tager godt imod vores samarbejde med Taste-it. Der vil være lidt forskelligt at vælge imellem, lige fra salater til forskellige sandwich mm. Det er dog ikke tilladt at bestille drikkevarer & smoothies.

Vi håber at du/I har lyst til at komme og hygge med os på COZY SUNDAY
og vi vil glæde os til at være med til at sætte rammerne for en fantastisk dag/aften.

Tucan Club lukker kl. 21.00

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside