Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cozy Sunday med voksbehandling – Tucan Club

21. april | 14:00 21:00

Vi holder åbent fra kl. 14.00-21.00. Rundvisning for nye gæster kl. 14.30 – Dresscode fra kl. 15.00.

Der vil være 3-4 søndage om året, som IKKE er den normale søndagsåbning.
Det gælder følgende datoer i 2024: 19/5 – 2/6 – 6/10

Som nogle ved, så afholder vi 3 søndage om året eventet “Dark Desires”. Disse søndage adskiller sig fra “Cozy Day søndage”, da det er et BDSM arrangement, med særlige regler og entre betaling.
En søndag om året. Altid PINSEDAG, er klubben lukket. Denne dag/aften, er den eneste i hele kalenderåret, hvor vi har mulighed for at forkæle vores skønne TEAM med en fest, kun for os (og hvor de fleste kan sove længe dagen efter ) <3 Dette håber vi at alle har fuld respekt for.

Husk dog, at uanset hvilket arrangement vi tilbyder på disse dage, så vil det KUN være i ét rum.

FOREDRAG: 

Sexolog og parterapeut Stina Maria og hendes mand John, fra podcasten ”det åbne parforhold og swingerlivet” holder foredrag om det åbne parforhold. Foredraget handler om hvad et åbent parforhold kan være og hvilke overvejelser og samtaler, man med fordel kan have, hvis man ønsker sig et parforhold som ikke er klassisk monogamt.

Foredraget afholdes i Sky Lounge fra kl. 15.30 – 17.00. 
For at skabe plads til dem der er interesseret, så har vi en beskeden deltagerbetaling på 50 kr pr person, (udover entre) som skal forudbetales på Mobilepay nr. 832592 ved tilmelding. Screenshot skal sendes på mail til: info@tucanclub.dk

I det åbne parforhold kan man muligvis udvikle sig seksuelt, dog er det helt sikkert at man kommer til at udvikle sig personligt og parforholdsmæssigt. Derfor kan det være rart med nogle simple redskaber til, hvordan man får de bedste betingelser for at støtte hinanden på vejen til de glæder og sorger denne form for parforhold som oftest medfører.

Foredraget handler bl.a. om:

  • Definition af det åbent parforhold og hvad man kan bruge denne definition til.
  • Målsætning – hvor vil I hen og hvorfor?
  • Konkrete emner til overvejelse og samtale i parforholdet, herunder lyster og behov.
  • Regler i det åbne parforhold.
  • Skal I det samme og må I det samme?
  • Ordentlighed i mødet med andre.

Der vil være god plads til spørgsmål undervejs, samt mulighed for at købe Stina Marias bog “Det åbne parforhold” når foredraget er slut.

Stina Maria holder flere gange om året foredrag á 3 timers varighed om netop det åbne parforhold, hvor der er endnu flere gode råd og selvrefleksion at hente. Vil man vide mere om dette kan man følge linket her: https://stinamaria.dk/det-aabne-parforhold-sexolog/

Helene er igen på besøg og tilbyder denne dag voksbehandlinger:

Helene er super dygtig i at udføre alle former for voksbehandlinger. Om det er intimt eller blot ben, ryg mm., så har Helene gode priser for behandlinger i Tucan Club. �Hun starter op kl. 14.00, så hvis du vil være sikker på en tid, så ring eller send en mail til Mie, så du kan få reserveret en tid. �Pris eks. Brasilian voks, kun 350 kr. Betaling direkte til Helene efter behandling. �Pstt…. Husk at lade stubbene gro inden søndag 

Resten af klubben vil være frit tilgængelig for de gæster som blot vil nyde dagen/aftenen ud fra egen lyst.Som altid, sørger vi for rammerne og for, at denne dag vil blive en dag, hvor du har lyst til at tilbringe din søndag. 
Inviter en date til en lækker wellness dag, har du delebørn, er søndag måske en dag, hvor du blot ønsker afslapning og intimt selskab, så kom en tur forbi vores skønne oase.
Forkæl eller bliv forkælet, i vores store udvalg af faciliteter. Gå på opdagelse i vores Adventure Garden, hvor vi har både varmtvandsbassin, sheltere & bondage træ – Inviter din partner eller date, på lækker massage i vores Tantra Tempel eller nyd vores mange andre rum, bla., indendørs spa, romersk dampsauna, privat bdsm, fælles bdsm (Red Room) og mange andre spændende rum. I de private rum, har du mulighed for, kun at være 2 (eller flere, hvis man vil det) Her kan der forkæles uden at andre kigger på. I alle vores fællesrum, kan alle kigge på, men kun være med hvis man har fuld accept. Et “nej tak” bliver og SKAL respekteres.

Tucan Club er en klub der oser af eksklusivitet, en klub hvor vi har gjort vores faciliteter ekstra spændende og ekstra lækre. Sex er wellness for krop og sjæl, men den må gerne udleves i lækre omgivelser.

En unik og erotisk verden venter dig. Mærk alle dine sanser og lad din krop og sjæl smelte sammen. Kom og oplev de mange muligheder, få dine hemmelige ønsker og drømme ført ud i livet i en afslappet og anonym atmosfære.

På disse søndage, giver vi dig/jer, mulighed for at bestille mad via linket her til “Taste-it”, som vi har indgået en super aftale med,  så du ikke skal tænke på aftensmaden. Alt du skal gøre, er at gå ind på linket og bestille/betale det mad du ønsker, INDEN KL. 14.00 SAMME DAG. I bestillingen skriver du dit fulde navn i feltet “Fornavn” og i feltet “Efternavn” skriver du TUCAN. I adressefeltet, skriver du : Møsvråvej 60 – 6051 Almind. Tjek og udfyld datoen. Tidspunktet for afhentning sættes til kl. 17.00.

https://tasteit.dk/shop/

Så sørger vi i Tucan for at afhente maden du har bestilt og du kan få den udleveret i baren i mellem kl. 18.00-20.00. Spisning af bestilt mad foregår i samme tidsrum.

Vi håber at I tager godt imod vores samarbejde med Taste-it. Der vil være lidt forskelligt at vælge imellem, lige fra salater til forskellige sandwich mm. Det er dog ikke tilladt at bestille drikkevarer & smoothies.

Vi håber at du/I har lyst til at komme og hygge med os på COZY SUNDAY
og vi vil glæde os til at være med til at sætte rammerne for en fantastisk dag/aften.

Tucan Club lukker kl. 21.00

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside