Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cozy Sunday – Tantra + fodpleje – Tucan Club

19. november 2023 | 14:00 21:00

Vi holder åbent fra kl. 14.00-21.00. Rundvisning for nye gæster kl. 14.30 – Dresscode fra kl. 15.00.

Der vil være 3-4 søndage om året, som IKKE er den normale søndagsåbning.
Det gælder følgende datoer i 2023:

Som nogle ved, så afholder vi 3 søndage om året eventet “Dark Desires”. Disse søndage adskiller sig fra “Cozy Day søndage”, da det er et BDSM arrangement, med særlige regler og entre betaling.
En søndag om året. Altid PINSEDAG, er klubben lukket. Denne dag/aften, er den eneste i hele kalenderåret, hvor vi har mulighed for at forkæle vores skønne TEAM med en fest, kun for os (og hvor de fleste kan sove længe dagen efter ) <3 Dette håber vi at alle har fuld respekt for

Fremadrettet vil vores workshops af forskellige slags, blive afholdt om søndagen. Vi vil arrangere forskellige foredrag og behandlere som f.eks voks, massage, piercing, tantra, bondage, slagteknik mm., som vil være forskellige fra gang til gang. Disse arrangementer vil være en mulighed, for dem som ønsker at tilkøbe eller deltage på det pågældende.

Vi har endnu en  gang, besøg af en super dygtig fodplejer.

Wauuu..hvem vil ikke gerne have de lækreste og bløde fødder 

Annemette er uddannet lægeeksamineret fodplejer og vil fremadrettet tilbyde sin dejlige behandlinger i klubben ca. 1 gang om måneden.

Denne søndag starter hun op kl. 14.00 – Tidbestilling kan aftales med Mie,  ved telefonisk kontakt ved tilmelding på 28412060.

Så vil du ikke misse chancen for at få dine fødder forkælet, så book i tid i forvejen. Kommer du alligevel i klubben og IKKE har bestilt en tid, så kig forbi Annemette og se om der er flere tider. 

Vi melder selvfølgelig ud på hjemmesiden, hvis alle tider er besat når vi når til Søndag.

Almindelig Fodbehandling – Pris 375 kr.

Betaling sker direkte til Annemette, enten kontant eller Mobilepay

Varighed op til 60 min.

Fodbad m. urtesalt.

Neglene klippes, slibes og renses.

Fortykkede eller nedgroede negle behandles.

Beskæring af hård hud og ligtorne.

Der afsluttes med negleolie, let massage og creme som passer til netop din hudtype.

Der kan tilkøbes en afsluttende peeling for kun 25 kr + 15 min minutter ekstra, hvilket får dig til at føle, at du går en tur på de blødeste “vatskyer”. 

Praktisk info.; Dine fødder vil være glatte og fugtige af creme efter behandlingen, så det vil være en god ide, at medbringe et par klipklapper eller evt. et par footies.

Denne dag afholdes der også Tantra Workshop for max. 5 par. Dvs. “først til mølle”. Denne workshop er med kvinden som den modtagne part. Ønsker man at deltage i workshoppen, skal man tilmelde sig via mail: info@tucanclub.dk og der skal betales på Mobilepay nr. 25145338 ved tilmelding, for at sikre pladserne. 
Som reference bedes du skrive begge jeres fornavne samt dato for arrangement.

Denne workshop, betyder at klubben Tantra Temple er forbeholdt  workshop deltagerne imellem kl. 15.30-19.30.

Tantra for begyndere Q:

Hvad er Tantra? På dette kursus vil I få et grundlæggende forståelse for tantra samt en måde at bruge det på hjemme og i klubregi. 

Dette kursus er tilrettelagt for begyndere, hvor den modtagende part er kvinden.

Kurset varighed er ca. 4 timer med en kort pause. (ca 10 min).

Det er rød tantra (nøgen tantra), som vi arbejder med denne dag.

Under dette kursus vil i lære:

  • 3 stk. energi opbyggende øvelser.
  • Basis tantrisk vejrtrækning.
  • Basis tantrisk berøring. 
  • En grundlæggende tantrisk massage af, bagside af kroppen, forside af krop, samt yoni massage. (Det kvindelige kønsorgan.) 

Praktisk info/Pris

Workshoppen koster 1500 kr for et par. Olie til massagen er en del af pakken (mandel olie). Hvis man ønsker brug af andet, medbring da gerne selv.

Inden kursets start vil jeg gerne anbefale, at man er nyvasket.

Husk vand.

Da tantra kan være fysisk krævende for giveren, er det vigtigt at informere tantra instruktøren inden kursets start, hvis der er problematikker, som skal tilgodeses.

Hvis I skulle have yderligere spørgsmål, er I velkommen til at kontakte mig på mail: Fjuel82@yahoo.dk

Baggrund:

Jeg har dyrket tantra gennem de sidste 20 år. Men blev først bevidst om, at det var tantra, som fyldte en del af soveværelsets aktiviteter for ca. 8 år siden. 

Gennem 2014-2016 har jeg gennemført følgende kurser: Tantramassør

Tantra Instruktør

Yoni mapping

Tantra for par. 

Jeg startede med at undervise i swingermiljøet i 2015 og har gennem de sidste mange år afholdt kurser samt personlig massager i div. klubber på sjælland, samt privaten.

De bedste hilsener fra Flemming <

Sidst men ikke mindst har vi i dag også foredrag med Magnus og Marie fra ForholdsVis:

Magnus og Marie afholder workshops der er ment som en hjælp, inspiration og guide til at håndtere nogle af de situationer, man kan støde ind i i det her sjove, spændende og til tider udfordrerne univers.

Parret afholder workshop og undervisning i mange forskellige settings. Alle under paraplyen at styrke menneskers relationer, kærlighed og seksualitet. Magnus og Marie (ForholdsVis) har siden 2012 levet i det etisk ikke-monogame univers. De startende i swingerverdenen, og har siden bevæget sig i mange forskellige verdener indenfor det sexpositive. De lever nu i et mere eller mindre polyamorøst forhold.

De svære følelser og jalousi Håndteringen af de svære følelser og jalousi er noget af det mange kan frygte, flere bukker under for og nogle vokser af. Vi har gjort os mange erfaringer, både gode og nogle hvor vi virkelig har slået os på hinanden. Overordnet har vi lært en masse gennem de svære følelser og ser dem idag som vigtige medspillere i vores relation og udvikling. Vi vil i denne workshop komme ind over arbejdet med de svære følelser og jalousi så vi kan begynde at gøre dem til vores læremestre og hjælpere.

Vi kommer til at se på det med en mere teoretisk vinkel for at forstå grundstenene. Derefter kommer vi til at arbejde med det mere praktisk, hvor i selv skal forholde teorien til jeres egne oplevelser. Kom ligegyldigt om det at ‘gå i klub’ er nyt eller velkendt. Alle kan få noget ud af at tage de løbende vigtige snakke.

Det koster 100 kr pr person at deltage på denne workshop som afholdes i Sky Lounge fra kl. 15.30-17.30.

Vil du med, skal du ved tilmelding sende 100 kr på Mobilepay nr. 832592 og sende et screenshot af din betaling, enten på mail eller på sms. 

*************************************************************************************************************

Husk dog, at uanset hvilket arrangement vi tilbyder på disse dage, så vil det KUN være i ét rum.

Resten af klubben vil være frit tilgængelig for de gæster som blot vil nyde dagen/aftenen ud fra egen lyst.Som altid, sørger vi for rammerne og for, at denne dag vil blive en dag, hvor du har lyst til at tilbringe din søndag. 
Inviter en date til en lækker wellness dag, har du delebørn, er søndag måske en dag, hvor du blot ønsker afslapning og intimt selskab, så kom en tur forbi vores skønne oase.
Forkæl eller bliv forkælet, i vores store udvalg af faciliteter. Gå på opdagelse i vores Adventure Garden, hvor vi har både varmtvandsbassin, sheltere & bondage træ – Inviter din partner eller date, på lækker massage i vores Tantra Tempel eller nyd vores mange andre rum, bla., indendørs spa, romersk dampsauna, privat bdsm, fælles bdsm (Red Room) og mange andre spændende rum. I de private rum, har du mulighed for, kun at være 2 (eller flere, hvis man vil det) Her kan der forkæles uden at andre kigger på. I alle vores fællesrum, kan alle kigge på, men kun være med hvis man har fuld accept. Et “nej tak” bliver og SKAL respekteres.

Tucan Club er en klub der oser af eksklusivitet, en klub hvor vi har gjort vores faciliteter ekstra spændende og ekstra lækre. Sex er wellness for krop og sjæl, men den må gerne udleves i lækre omgivelser.

En unik og erotisk verden venter dig. Mærk alle dine sanser og lad din krop og sjæl smelte sammen. Kom og oplev de mange muligheder, få dine hemmelige ønsker og drømme ført ud i livet i en afslappet og anonym atmosfære.

På disse søndage, giver vi dig/jer, mulighed for at bestille mad via linket her til “Taste-it”, som vi har indgået en super aftale med,  så du ikke skal tænke på aftensmaden. Alt du skal gøre, er at gå ind på linket og bestille/betale det mad du ønsker, INDEN KL. 14.00 SAMME DAG. I bestillingen skriver du dit fulde navn i feltet “Fornavn” og i feltet “Efternavn” skriver du TUCAN. I adressefeltet, skriver du : Møsvråvej 60 – 6051 Almind. Tjek og udfyld datoen. Tidspunktet for afhentning sættes til kl. 17.00.

https://tasteit.dk/shop/

Så sørger vi i Tucan for at afhente maden du har bestilt og du kan få den udleveret i baren i mellem kl. 18.00-20.00. Spisning af bestilt mad foregår i samme tidsrum.

Vi håber at I tager godt imod vores samarbejde med Taste-it. Der vil være lidt forskelligt at vælge imellem, lige fra salater til forskellige sandwich mm. Det er dog ikke tilladt at bestille drikkevarer & smoothies.

Vi håber at du/I har lyst til at komme og hygge med os på COZY SUNDAY
og vi vil glæde os til at være med til at sætte rammerne for en fantastisk dag/aften.

Tucan Club lukker kl. 21.00

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside