Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cozy Sunday – Tantra + Massage – Tucan Club

21. maj 2023 | 14:00 21:00

Vi holder åbent fra kl. 14.00-21.00. Rundvisning for nye gæster kl. 14.30 – Dresscode fra kl. 15.00.

I dag, har vi hele 3 skønne tilvalg. En Tantra workshop, et Foredrag/workshop og mulighed for tilkøb af massage. Læs med her nedenfor.

Vores behandler denne dag hedder Nikolaj. Han tilbyder massage til følgende priser, som skal afregnes direkte med ham enten kontant eller via Mobilepay.

Han vil opholde sig i Wellness Området og udfører massagen i vores tilstødende massagerum i tidsrummet imellem kl. 15.30 – 18.30. Først til mølle…….
Henvend dig til ham ved ankomst, hvis du ønsker en behandling, så finder I sammen tidspunktet til dig. Vi gør opmærksom på, at Nicolai udfører professionel massage og arbejder ligeså, hvorfor ønsker om intim massage ikke kan imødekommes.

30 min. for 250 kr –  60 min. for 400 kr.

**********************************************

Vi åbner op for det sidste af 3 spændende workshop med Marie & Magnus fra ForholdsVis. Workshoppen koster 50 kr pr person og varer 2 timer. Tilmelding kan kun ske via telefon eller på mail og der skal betales til Mobilepay nr. 832592 ved tilmelding.  Workshoppen afholdes i Sky Loungen fra kl. 15.15 – 17.15. Max. 20 pladser.

Magnus og Marie afholder disse workshops, der er ment som en hjælp, inspiration og guide til at håndtere nogle af de situationer, man kan støde ind i i det her sjove, spændende og til tider udfordrende univers. Parret har tidligere afholdt mange workshops i forskellige settings, og har specielt udviklet de her tre til at tage udgangspunkt i swingerverdenen. ’Skab et trygt fundament’, ’Den svære kommunikation’ og ‘Frygten for forelske & jalousi’. Kom til en eller alle tre.

I alle tre er der et fokus på, at deltagerne har en masse god erfaring, alle kan drage inspiration fra – så det bliver ikke envejs kommunikation. I kommer til at møde andre swingere og blive inspireret fra dem også.

Magnus og Marie (ForholdsVis) har i de sidste 11 år levet i det etisk ikke-monogame univers. De startende i swingerverdenen, og har siden bevæget sig i mange forskellige verdener indenfor det sexpositive. De lever nu i et mere eller mindre polyamorøst forhold.

Workshoppen i dag, er omhandlende:

FRYGTEN FOR FORELSKELSE OG JALOUSI.

De to ting vi er blevet spurgt mest om er: Hvad hvis i bliver forelsket i andre? Og hvad gør i med jalousi? Det har begge været ting vi har haft inde over vores relation, og har meget erfaring med at håndtere.

Begge ting tager vi fat på i denne her workshop. Vi kommer til at se på det med en mere teoretisk vinkel for at forstå grundstenene. Derefter kommer vi til at arbejde med det mere praktisk, hvor i selv skal forholde teorien til jeres egne oplevelser.

Kom ligegyldigt om det at ‘gå i klub’ er nyt eller velkendt. Alle kan få noget ud af at tage de løbende vigtige snakke.

Vi glæder os til at se en masse nysgerrige og interesserede gæster.

******************************************************

Denne dag afholdes der også Tantra Workshop for max. 5 par. Dvs. “først til mølle”. Denne workshop er med kvinden som den modtagne part. Ønsker man at deltage i workshoppen, skal man tilmelde sig via mail: info@tucanclub.dk og der skal betales på Mobilepay nr. 25145338 ved tilmelding, for at sikre pladserne. 
Som reference bedes du skrive begge jeres fornavne samt 21/5

Denne workshop, betyder at klubben Tantra Temple er forbeholdt  workshop deltagerne imellem kl. 15.30-19.30.

Tantra for begyndere Q:

Hvad er Tantra? På dette kursus vil I få et grundlæggende forståelse for tantra samt en måde at bruge det på hjemme og i klubregi. 

Dette kursus er tilrettelagt for begyndere, hvor den modtagende part er kvinden.

Kurset varighed er ca. 4 timer med en kort pause. (ca 10 min).

Det er rød tantra (nøgen tantra), som vi arbejder med denne dag.

Under dette kursus vil i lære:

  • 3 stk. energi opbyggende øvelser.
  • Basis tantrisk vejrtrækning.
  • Basis tantrisk berøring. 
  • En grundlæggende tantrisk massage af, bagside af kroppen, forside af krop, samt yoni massage. (Det kvindelige kønsorgan.) 

Praktisk info/Pris

Workshoppen koster 1500 kr for et par. Olie til massagen er en del af pakken (mandel olie). Hvis man ønsker brug af andet, medbring da gerne selv.

Inden kursets start vil jeg gerne anbefale, at man er nyvasket.

Husk vand.

Da tantra kan være fysisk krævende for giveren, er det vigtigt at informere tantra instruktøren inden kursets start, hvis der er problematikker, som skal tilgodeses.

Hvis I skulle have yderligere spørgsmål, er I velkommen til at kontakte mig på mail: Fjuel82@yahoo.dk

Baggrund:

Jeg har dyrket tantra gennem de sidste 20 år. Men blev først bevidst om, at det var tantra, som fyldte en del af soveværelsets aktiviteter for ca. 8 år siden. 

Gennem 2014-2016 har jeg gennemført følgende kurser: Tantramassør

Tantra Instruktør

Yoni mapping

Tantra for par. 

Jeg startede med at undervise i swingermiljøet i 2015 og har gennem de sidste mange år afholdt kurser samt personlig massager i div. klubber på sjælland, samt privaten.

De bedste hilsener fra Flemming <

****************************************************************************************

Der vil være 3-4 søndage om året, som IKKE er den normale søndagsåbning.
Det gælder følgende datoer i 2023: 28/5 – 11/6 – 8/10

Som nogle ved, så afholder vi 3 søndage om året eventet “Dark Desires”. Disse søndage adskiller sig fra “Cozy Day søndage”, da det er et BDSM arrangement, med særlige regler og entre betaling.
En søndag om året. Altid PINSEDAG, er klubben lukket. Denne dag/aften, er den eneste i hele kalenderåret, hvor vi har mulighed for at forkæle vores skønne TEAM med en fest, kun for os (og hvor de fleste kan sove længe dagen efter ) <3 Dette håber vi at alle har fuld respekt for

Fremadrettet vil vores workshops af forskellige slags, blive afholdt om søndagen. Vi vil arrangere forskellige foredrag og behandlere som f.eks voks, massage, piercing, tantra, bondage, slagteknik mm., som vil være forskellige fra gang til gang. Disse arrangementer vil være en mulighed, for dem som ønsker at tilkøbe eller deltage på det pågældende.

Husk dog, at uanset hvilket arrangement vi tilbyder på disse dage, så vil det KUN være i ét rum.

Resten af klubben vil være frit tilgængelig for de gæster som blot vil nyde dagen/aftenen ud fra egen lyst.Som altid, sørger vi for rammerne og for, at denne dag vil blive en dag, hvor du har lyst til at tilbringe din søndag. 
Inviter en date til en lækker wellness dag, har du delebørn, er søndag måske en dag, hvor du blot ønsker afslapning og intimt selskab, så kom en tur forbi vores skønne oase.
Forkæl eller bliv forkælet, i vores store udvalg af faciliteter. Gå på opdagelse i vores Adventure Garden, hvor vi har både varmtvandsbassin, sheltere & bondage træ – Inviter din partner eller date, på lækker massage i vores Tantra Tempel eller nyd vores mange andre rum, bla., indendørs spa, romersk dampsauna, privat bdsm, fælles bdsm (Red Room) og mange andre spændende rum. I de private rum, har du mulighed for, kun at være 2 (eller flere, hvis man vil det) Her kan der forkæles uden at andre kigger på. I alle vores fællesrum, kan alle kigge på, men kun være med hvis man har fuld accept. Et “nej tak” bliver og SKAL respekteres.

Tucan Club er en klub der oser af eksklusivitet, en klub hvor vi har gjort vores faciliteter ekstra spændende og ekstra lækre. Sex er wellness for krop og sjæl, men den må gerne udleves i lækre omgivelser.

En unik og erotisk verden venter dig. Mærk alle dine sanser og lad din krop og sjæl smelte sammen. Kom og oplev de mange muligheder, få dine hemmelige ønsker og drømme ført ud i livet i en afslappet og anonym atmosfære.

På disse søndage, giver vi dig/jer, mulighed for at bestille mad via linket her til “Taste-it”, som vi har indgået en super aftale med,  så du ikke skal tænke på aftensmaden. Alt du skal gøre, er at gå ind på linket og bestille/betale det mad du ønsker SENEST KL. 14, SAMME DAG. I bestillingen skriver du dit fulde navn i feltet “Fornavn” og i feltet “Efternavn” skriver du TUCAN. I adressefeltet, skriver du : Møsvråvej 60 – 6051 Almind. Tjek og udfyld datoen. Tidspunktet for afhentning sættes til kl. 17.00.

https://tasteit.dk/shop/

Så sørger vi i Tucan for at afhente maden du har bestilt og du kan få den udleveret i baren i mellem kl. 18.00-20.00. Spisning af bestilt mad foregår i samme tidsrum.

Vi håber at I tager godt imod vores samarbejde med Taste-it. Der vil være lidt forskelligt at vælge imellem, lige fra salater til forskellige sandwich mm. Det er dog ikke tilladt at bestille drikkevarer & smoothies.

I samme forbindelse, gør vi opmærksom på, at det ikke mere at tilladt at medbringe sin egen “lille madpakke”. 

Vi håber at du/I har lyst til at komme og hygge med os på COZY SUNDAY
og vi vil glæde os til at være med til at sætte rammerne for en fantastisk dag/aften.

Tucan Club lukker kl. 21.00

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside