Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: Cozy Sunday – Tucan Club

Cozy Sunday – Tucan Club

24. juli 2022 | 14:00 21:00

Søndag bliver vores nye “Cozy Day”. Vi holder åbent fra kl. 14.00-21.00. Rundvisning for nye gæster kl. 14.30 – Dresscode fra kl. 15.00.

Det bliver super hyggeligt og vi glæder os til sammen med jer, at udvikle denne dag.

Der vil være 3-4 søndage om året, som IKKE er den normale søndagsåbning.
Det gælder følgende datoer i 2022:
30/10 2022.

Som nogle ved, så afholder vi 3 søndage om året eventet “Dark Desires”. Disse søndage adskiller sig fra “Cozy Day søndage”, da det er et BDSM arrangement, med særlige regler og entre betaling.
En søndag om året. Altid PINSEDAG, er klubben lukket. Denne dag/aften, er den eneste i hele kalenderåret, hvor vi har mulighed for at forkæle vores skønne TEAM med en fest, kun for os (og hvor de fleste kan sove længe dagen efter ) <3 Dette håber vi at alle har fuld respekt for

Fremadrettet vil vores workshops af forskellige slags, blive afholdt om søndagen. Vi vil arrangere forskellige foredrag og behandlere som f.eks voks, massage, piercing, tantra, bondage, slagteknik mm., som vil være forskellige fra gang til gang. Disse arrangementer vil være en mulighed, for dem som ønsker at tilkøbe eller deltage på det pågældende.

Husk dog, at uanset hvilket arrangement vi tilbyder på disse dage, så vil det KUN være i ét rum.

Resten af klubben vil være frit tilgængelig for de gæster som blot vil nyde dagen/aftenen ud fra egen lyst.Som altid, sørger vi for rammerne og for, at denne dag vil blive en dag, hvor du har lyst til at tilbringe din søndag. 
Inviter en date til en lækker wellness dag, har du delebørn, er søndag måske en dag, hvor du blot ønsker afslapning og intimt selskab, så kom en tur forbi vores skønne oase.
Forkæl eller bliv forkælet, i vores store udvalg af faciliteter. Gå på opdagelse i vores Adventure Garden, hvor vi har både varmtvandsbassin, sheltere & bondage træ – Inviter din partner eller date, på lækker massage i vores Tantra Tempel eller nyd vores mange andre rum, bla., indendørs spa, romersk dampsauna, privat bdsm, fælles bdsm (Red Room) og mange andre spændende rum. I de private rum, har du mulighed for, kun at være 2 (eller flere, hvis man vil det) Her kan der forkæles uden at andre kigger på. I alle vores fællesrum, kan alle kigge på, men kun være med hvis man har fuld accept. Et “nej tak” bliver og SKAL respekteres.

Tucan Club er en klub der oser af eksklusivitet, en klub hvor vi har gjort vores faciliteter ekstra spændende og ekstra lækre. Sex er wellness for krop og sjæl, men den må gerne udleves i lækre omgivelser.

En unik og erotisk verden venter dig. Mærk alle dine sanser og lad din krop og sjæl smelte sammen. Kom og oplev de mange muligheder, få dine hemmelige ønsker og drømme ført ud i livet i en afslappet og anonym atmosfære.

På disse søndage, giver vi dig/jer, mulighed for at tilkøbe en lille anretning mad, så du ikke skal tænke på aftensmaden.

Der vil være 2 muligheder:
1 ordinær sushi menu samt en sushi inspireret menu til dig, der måske ikke er SÅ glad for fisk.
Denne dag, sørger vi for, at der vil være et lille udvalg af kolde bobler, så man kan få lidt lækkert til sin mad.
Vi har lavet et samarbejde med Bar Sushi og de sørger for at maden bliver leveret i klubben.Maden vil kunne modtages i baren imellem kl. 17.00-19.00.

Denne dag, sørger vi for, at der vil være et lille udvalg af kolde bobler, så man kan få lidt lækkert til sin mad.
Vi har lavet et samarbejde med Bar Sushi og de sørger for at maden bliver leveret i klubben.Maden vil kunne modtages i baren imellem kl. 17.00-19.00.

For at tilkøbe mad, SKAL der være bestilt og forudbetalt på Mobilepay, Nr. 832592 inden dagen før, om lørdag kl. 15.00. Bliver man forhindret i at komme, bliver pengene desværre ikke refunderet. MEN HUSK, AT MAN IKKE KAN BETALE, FØR MAN HAR SENDT OS EN MAIL MED BESTILLING AF MAD.

Ved bestilling af menu på mail, skal du oplyse enten, “MENU “ENER” eller MENU “SØNDAGSHYGGE”, samt dit navn, tlf. nummer + evt. medlemsnummer.

MENU “ENER” (210 KR) 

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside