Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: Cupping – Swingergaarden

Cupping – Swingergaarden

31. august 2020 | 17:00 - 22:00

Cupping inkl massage hver mandag på Swingergården.

30 min 150.-kr
45 min 225.-kr
Du kan bestille tid via. eventet eller på mail til sugekoppen.

Hvad er cupping?

Det er en behandling med sugekopper som er fremstillet i forskelligt materiale. Glas, hård plast eller silikone. Der dannes et vakum når vi sætter koppen på henover det område hvor du har beskrevet din smerte. Ofte kan vi flytte rundt på smerten, vi følger efter med koppen for at eliminere smerten.
Det gør på ingen måde ondt, du mærker en spænding i huden og når vi fjerne koppen kan det, dog ikke altid, efterlade en rød rund misfarvning. Dette er ikke farligt og det er heller ikke et sugemærke, Det er stagnation af gammel lymfevæske og blod som har hæftet sig på bindevævet og nu er frigjort således at, det nu kan renses via. nyrerne. Du vil mærke stor forløsning eller lethed efter behandlingen.
Hvilken slags kop vi bruger, afhænger af de symptomer du beskriver.

Hvem er vi:

Vi er sugekopperne her på gården.
Til dagligt har vi vores egen klinik og her har vi flere behandlinger vi kan tilbyde. Vi har dog specialiseret os i Cupping, vores skepsis i starten har i den grad overbevist os om at, vakum med sugekopper virker.
Vi har mange faste klienter som kommer til ugentlige behandlinger qua deres smerter, vi har klienter med fibromyalgi, iskias smerter, skulder og nakkesmerter samt klienter med migræne. Cupping kan behandle meget mere end ovennævnte problematikker. Alle vores klienter går herfra med succes i en eller anden grad.

Du er velkommen til at besøge vores hjemmeside www.klinik-m-care.dk
Vil du hellere behandles i klinken, booker du bare en tid der og her får du 15% på ALLE vores behandlinger, hvis du skriver ”swingergården og profil navn” i feltet ”Note til Klinik-m-care”

Vi glæder os til at se dig.

Ps. Du finder i øvrigt vores visitkort nede ved indgangen 

KH
Sugekoppen

Detaljer

Dato:
31. august 2020
Tidspunkt:
17:00 - 22:00
Series:
Begivenhed Kategori:

Sted

Swingergaarden – Ved Slagelse
Kindertofte Skolevej 2
4200 Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps
Telefon
+45 93 40 40 51
Se Sted hjemmeside