Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dark Desires – Tucan Club

26. februar 2023 | 14:00 21:00

Vi glæder os til at byde dig indenfor i en endnu bedre og flottere klub.

Dominans og underdanighed i Tucan
Tucans version af Fifty Shades of Grey

Dette arrangement henvender sig til alle par og singler med interesse for BDSM, både garvede udøvere, men også nybegyndere.

Så er du en af dem der har læst eller set Fifty Shades of Grey og tænkt det var frækt, så er muligheden her nu for at udforske din indre Dominante eller underdanige side.

Et par består af en Dominant og en underdanig, dog kan et par også bestå af 2 Dominante og 1 underdanig, eller 1 Dominant og 2 underdanige.
Både single Dominante og underdanige er også velkommen.

Der skal være tilmeldt på forhånd. Alle tilmeldinger skal ske på mail til info@tucanclub.dk

Dørene åbnes kl. 14 (dem som gerne vil med på rundvisning skal komme kl 14.00)
Rundvisning ca. kl. 14.30 (fra baren)
Dørene lukkes for indgang kl. 15 (efter forudgående aftale, kan man komme senere)
Regler indtræder kl. 15.15, hvor der vil blive budt velkommen og reglerne vil blive læst op.

NYHED VEDR. MAD DENNE DAG:

Vi giver dig/jer nu mulighed for at bestille mad via linket her til “Taste-it”, som vi har indgået en super aftale med,  så du ikke skal tænke på aftensmaden. Alt du skal gøre, er at gå ind på linket og bestille/betale det mad du ønsker. I bestillingen skriver du dit fulde navn i feltet “Fornavn” og i feltet “Efternavn” skriver du TUCAN. I adressefeltet, skriver du : Møsvråvej 60 – 6051 Almind. Tjek og udfyld datoen. Tidspunktet for afhentning sættes til kl. 17.00.

https://tasteit.dk/shop/

Så sørger vi i Tucan for at afhente maden du har bestilt og du kan få den udleveret i baren i mellem kl. 18.00-20.00. Spisning af bestilt mad foregår i samme tidsrum.

Vi håber at I tager godt imod vores samarbejde med Taste-it. Der vil være lidt forskelligt at vælge imellem, lige fra salater til forskellige sandwich mm. Det er dog ikke tilladt at bestille drikkevarer & smoothies.

Arrangementet slutter kl. 21.

Priser:
Par kr. 400,-
Par bestående af 3 pers. Kr. 500,-
Singler kr. 300,-

Priserne er gældende uanset medlemskab af Tucan, da dette er et arrangement udenfor Tucans normale åbningstider.

Tilmelding kan kun ske på mail info@tucanclub.dk Tilmeldinger på facebook eller andre steder er ikke gældende, kun dem der er mailet direkte til Tucan.

Beklædning:

Dominante klæder sig som den Dominante har lyst, dog skal det være et flot eller frækt look. Det være sig fetich, lak, læder, jakkesæt, uniform eller hvad man nu befinder sig bedst i som Dominant (Dog ser vi som udgangspunkt helst ikke Dominante kun i boksershorts eller lign.)

Underdanige Kvinder skal helst gå med numsen bar eller så man kan se den igennem tyndt stof. Underdanige mænd må gerne have frække tights eller andet på der dækker de ædlere dele, men må også gerne være nøgne. Beklædningen skal i øvrigt være fræk. Den underdanige skal bære halsbånd (har man ikke et halsbånd, så vær opfindsom, fx en kæde med en hængelås, et stykke reb eller lign.), så det klart og tydeligt ses, at dette er den underdanige. Ved ankomst udleveres et nr. som den underdanige skal bære hele tiden. Hvis ikke nummeret kan sættes fast i halsbåndet, bliver det skrevet med sprittusch på kroppen.

Regler:

1. De underdanige må ikke sidde på stole, sofaer eller lignede. De underdanige sidder på gulvet. Dog må de underdanige gerne sidde på stole i baren, hvis deres Dominante giver lov.

2. I spaen må de underdanige sidde i midten, kun de dominante har plads på ”bænken”, dog kan der af den dominante gives lov til at den underdanige sidder på skødet af den dominante.

3. I det Romerske dampbad er den øverste bænk forbeholdt dominante og den nederste de underdanige.

4. Den underdanige må ikke tale, kun når denne bliver spurgt eller får lov. Dog må der i baren og rygerummet tales frit.

5. Alle underdanige skal have deres playliste med sig hele tiden, så andre Dominante ved forespørgsel kan læse den. Ved ankomst udleveres en lille satinpose, hvori playlisten kan opbevares. (satinposen tilbageleveres ved udtjekning)

Playlisten udfyldes ved ankomsten eller hjemmefra i 2 eksemplarer, skal blot være tilgængelig fra kl. 15.15. Man er velkommen til selv at føje flere ting i playlisten nederst. (Playlisten kan sendes på mail, så skriv til info@tucanclub.dk og bed om at få tilsendt playlisten)

6. Tantrarummet vil igen blive brugt som Blind-room. Reglerne ang. dette vil blive gennemgået i velkomsttalen.

Bliver regler brudt 3 gange, vil den underdanige komme for Domstolen. Her vil en vogter i samarbejde med den underdaniges Dominante finde en passende straf.

For at hjælpe med at reglerne bliver overholdt, vil der gå vogtere rundt og holde øje. Disse vogtere er til for at hjælpe de Dominante og man kan til en hver tid bede dem om hjælp til…..blot fantasien sætter grænser (vogterne har også ret til at sige nej)

Vogterne er også til for at passe på de underdanige, at Dominante overholder reglerne. Så oplever en underdanig at grænserne ikke bliver overholdt, så find en vogter og sig det til vedkommende.

En underdanig kan til en hver tid sige rød eller cirkus og dette betyder definitivt stop.

Som single underdanig har man ikke en Dominant, man kan skrive på sin playliste, så her skal man blot strege den linje ud. Det betyder så også at den gule svar mulighed, som hedder spørg den Dominante, her betyder, spørg mig.

Som Dominant single eller del af par gælder følgende. Den Dominante har ret til at bede om at se en hvilken som helst playliste. Er den underdaniges Dominante i nærheden, spørger man denne om at se playlisten. Er den underdanige alene, så beder man denne om at udlevere sin playliste.

Playlisten er en række spørgsmål omkring berøring, samleje, pisk og andre typer lege. Svarmulighederne følger trafiklyset.
Rød: NoGo
Gul: Spørg min Dominante (ved singler spørg mig)
Grøn: Frit tilgængelig
Der er også mulighed for at skrive evt. bemærkninger til hvert svar og nederst er muligheden for selv at tilføje flere punkter.

Vi glæder os til endnu engang at lukke op for en fræk søndag i Tucan Club og vi glæder os til at se en masse skønne mennesker, alle med interessen for BDSM.

Vi forbeholder os retten til små ændringer i arrangementet.

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside