Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dit swingerliv (For kvinder over 35 år) – Swingergaarden

26. juni 2023 | 17:00 21:00

Når du kommer i swingerklub vil du fra tid til anden blive konfronteret med dine grænser. Grænser der bliver overskredet, grænser der bliver mødt, grænser du pludselig opdagede men ikke vidste du havde.

På dette kursus vil vi sætte fokus på hvordan du arbejder med dine grænser og hvordan du står ved dem. Både de grænser, du kender til og de grænser, du pludselig opdager undervejs.

I løbet af aftenen vil vi komme ind på:

  • Grænser og almindelige spilleregler i en swingerklub
  • Hjælp til at sætte sine egne grænser
  • Hvordan du siger ja tak og nej tak til leg
  • Hvordan du stopper legen, der er på vej til at overskride dine grænser

Kurset er både for dig, der føler dig ny i swingerverdenen og for dig, der måske har været swinger i noget tid. Kurset kombinerer teori om grænsesætning, erfaringer fra livet på Swingergaarden, refleksionsøvelser og cases.

Det vil være Caroline og Novi, der står for Kurset. Caroline kender de fleste vist som ejer af Swingergaarden, og hun vil både bidrage med erfaringer som swinger og som klubejer. Novi er vært på Gaarden og har arbejdet meget med grænsesøgning og grænsesætning både i sit arbejdsliv og i forhold til seksualitet.

Dette kursus er særligt tilrettelagt kvinder. Vi barsler med et lignende tilbud til fyre, som vil blive tilbudt senere på året.

Kurset er gratis og vil foregå i klubbens lokaler i almindeligt tøj, og der vil kun være adgang for kvinder. Der vil være kaffe, te og kakao samt mulighed for at købe en kold sodavand. Du behøver ikke at have besøgt Swingergaarden før, men du skal have en gyldig profil (profil med genkendelighedsbillede) for at kunne deltage. Tilmelding foregår her på eventet. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at skrive til profilen Novi på hjemmesiden.

Dørende åbner kl.17.00, kurset starter 17.30 og vi er færdige ca. kl.21.00.

Kindertofte Skolevej 2
4200 Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps
+45 93 40 40 51
Se Sted hjemmeside