Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Extreme Night – Orgie Night Edition – Tucan Club

7. oktober 2023 | 18:00 8. oktober 2023 | 02:00

Vi fortsætter med at tage Extreme Night til det lidt mere ekstreme.

Så er I til det lidt mere ekstreme – så vil Orgie Night Edition være noget for jer.

SKY LOUNGE:

I Sky Lounge vil denne aften byde på orgie i aflukket lokale og her vil der være disko– og strobelys med club/dance musik under hele arrangementet.

Arrangementet i Sky Lounge er forbeholdt gruppesex, og man skal være aktiv for at kunne deltage. Man kan altså godt tilmelde sig aftenen, UDEN at deltage i Orgie Night Edition.

For at deltage i dette arrangement skal man være opmærksom på følgende:

  • Tilmelde sig til Extreme Night
  • Tilmelde sig til Orgie Night Edition på mail: Info@tucanclub.dk
  • Man skal være minimum 2 personer som har en intim relation for at kunne blive tilmeldt til Orgie eventet.
  • ”Parrene” kan tilmelde single mænd og kvinder sammen med dem, dette kræver at man er aktiv med de personer man tilmelder.
  • Man skal have været med til briefing omkring reglerne som bliver afholdt på aftenen kl. 20.00 – 20.15 – 20.30 og 20.45.
  • Straks efter indtræden/indtjekning til Orgie Night Edition, skal man være aktiv.
  • Det er tilladt at medbringe eget legetøj, dog ikke strøm, slagredskaber og nåle.

DISKOTEKET:

I Diskoteket vil der være diverse aktiviteter, som indbyder til en super fræk aften.

Der vil være nye challenge spots, som indbyder til smæk, leg og berøring.

Disse aktiviteter som befinder sig i diskoteket, kræver ikke tilmelding på forhånd, dog skal man være tilmeldt til klubben.

Vi opfordrer til at, det kun er dem som vil være aktive, som kommer denne aften. Derudover har man ikke mulighed for at lukke vores private rum. Forhæng og låger er fjernet, så alle vil have mulighed for at kigge ind – dog har man mulighed for at sætte en kæde for døren, så man viser at der ingen adgang er for andre.

Da denne aften adskiller sig RIGTIG MEGET fra vores almindelige aftner, gør vi opmærksom på, at denne aften ikke egner sig til helt nye i dette miljø.

DENNE AFTEN ER DARK ROOM ÅBENT FOR ALLE HELE AFTENEN. Vi har altså ingen begrænsninger for singler i bestemte tidsrum. Går man ind i rummet, er det på eget ansvar. Et “Nej tak” skal så vidt muligt respekteres, men man vil skulle acceptere, at den samme person måske rører igen, da vedkommende jo ikke kan se hvem der er hvem. Husk at det også er dit eget ansvar, at agere “lukket” hvis du ikke ønsker at blive befølt direkte. Igen man kan jo ikke se noget i rummet, så det kan være svært at se, hvad man som bruger af rummet, kommer til at røre ved 🙂

Mellem kl. 22.00-24.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

BEMÆRK: INGEN RUNDVISNING OG HOTSPOT PÅ DENNE AFTEN, SAMT MAN SKAL SKIFTE TIL DRESSCODE STRAKS EFTER INDTJEKNING.

Med venlig hilsen

Team Tucan

Tucan lukker kl 02.00

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside