Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Extreme Night – Tucan Club

2. marts | 18:00 3. marts | 02:00

Extreme Night – Playground + Auction Edition

Kom ned til en aften, hvor der er lavet en legeplads til voksne, og er man til det lidt mere ekstreme så kan man tilmelde sig aftenens auktion, hvor man har mulighed for at sælge en ydelse for Tucan Dollars.

Sky Lounge (fra Kl. 21.15) – AUCTION

Her vil man kunne sælge en ydelse, fra partner eller sig selv. Arrangementet foregår i Sky Lounge, hvor der vil stå en auktionarius og lave budrunde på salgsemnerne med Tucan dollars. Vi gør opmærksom på at denne auktion udelukkende er lavet som en del af en leg, og ikke har nogle økonomiske fordele for Tucan.

Tilmelding til dette arrangement, enten som salgsemne eller budgiver kan gøres via mail: Info@tucanclub.dk eller på selve aftenen, hvis der er pladser tilbage. For at deltage i arrangementet skal man være tilmeldt enten som budgiver eller salgsemne, og salgsemnerne kan tage en sælger med. Husk at informere ved tilmelding om man er salgsemne eller budgiver.

Man kan tilmelde sig som salgsemne, som følgende, husk at informerer omkring dette ved tilmelding:

Kvinde

Mand

Kvinde – Kvinde

Mand – Mand

Kvinde – Mand

Dette arrangement starter kl. 21.30 – Sky Lounge er lukket imens arrangementet kører.

Salgsemner samt budgiver skal tjekke ind til auktionen, når man ankommer til klubben, og dette foregår ved omklædningen. Her vil du få glowstick på der indikerer at du er tjekket ind til arrangementet.

RØD Glowstick – Salgsemner

GRØN Glowstick – Budgiver

Her vil man også få udleveret en startpakke med Tucan dollars, hvor man før auktionens start kan fremskaffe sig flere Tucan dollars til køb ved aktionen. Dette gøres ved køb af drikkelse i baren, eller bytte i en handel, med andre der har Tucan dollars.

Man skal være til stede i Skylounge senest kl. 21.15, så auktionen kan påbegyndes 21.30. Her vil man få en kort briefing, samt udlevering af budskilte til budgiverne.

Har budgiver købt en ydelse, skal salgsemnet og budgiver eksekvere handlen med det samme, eller direkte efter auktionen er færdig. Dette aftales individuelt imellem salgsemne (evt. sælger) og budgiver.

Salget bliver bestemt ud fra ens playliste, denne skal afleveres til auktionarius ved ankomst til auktionen, der vil på denne playliste stå hvad man sælger, og hvor længe den købte ydelse kan modtages. Playlisterne udfyldes ved højbordet i Sky Lounge, på aftenen.

Har man en sælger med til at styre salget (dette er ikke et krav), kan denne person bestemme om købet skal gennemføres/accepteres. Sælgers navn skal stå på playlisten, som udfyldes af salgsemnerne.

Har man ikke en sælger med, er det udelukkende auktionarius der afgør handlen.

Handlen efter købet skal udføres i Venus i Sky Lounge. Dette er dog ikke et krav, hvis man har andre steder man gerne vil eksekvere handlen.

Dette arrangement skal ses som en del af en leg. Tucan står hverken til profit, og opfordre på ingen måde til salg af sexuelle ydelser, dette skal ses som en mulighed, for lidt ekstra krydderi på en skøn aften.

FAQ:

 • Må man lege med sig selv mens man står til salg? – Ja
 • Hvornår kan et salg blive afbrudt? – Kan afbrydes af en sælger, eller af auktionarius hvis han mener det er et urimeligt salg
 • Må man være iført blindfold? – Ja det må man gerne så længe det står på sin playliste
 • Får jeg noget ud af salget? – Salget går til auktionarius
 • Kan en sælger annullere en handel hvis sælger mener at buddet er for højt? – Ja, så kan man vende buddene, hvis man gerne vil sælge billigere
 • Skal jeg have en sælger med? – Nej, det skal du ikke
 • Får Tucan økonomisk noget ud af salget? – Nej, det er en del af leg og er legepenge der florerer
 • Kan begge køn og par sættes til salg – Ja, alle kan blive solgt.
 • Er der dresscode til auktionen? – Nej
 • Er man sikker på et køb eller et salg? – Nej der er ingen garanti for køb eller salg
 • Må 2 budgiver slå sig sammen om et køb, eller indgå en handel for at få et højere rådighedsbeløb? – Nej, dette er ikke tilladt.

Diskoteket:

Her er der placeret 4 legestationer.

Der vil være en sexgynge hængt op, hvor der er mulighed for at forkæle sin partner, eller lade flere forkæle vedkommende der er placeret i sexgyngen.

 1. Legestation: Her vil der være en sexgynge hængt op, hvor der er mulighed for at forkæle sin partner, eller lade flere forkæle vedkommen der er placeret i sexgyngen
 2. Legestation: Her er sybiaen placeret, hvor der er mulighed for selvforkælelse eller at andre styrer legen
 3. Legestation: Her vil man kunne lade en kælen leg gå fra sofaerne og ned på en af de små madrasser på gulvet, hvor man kan blive forkælet af de forskellige vibrationer fra de 2 magic wands som er placeret der.
 4. Legestation: Her har du muligheden for at lege med værktøj fra værkstedet, der vil være placeret 2 ”barionetsave” hvor klingen er skiftet ud med en adapter med en dildo på, så de fungerer som en mobil sex-maskine.

Sky Lounge:

Vi har lavet Sky Lounge om til et område, hvor du kan udfordre dig selv, eller din partner, til at stille sig i en af vores challenge-spots, der er dog lukket i Sky Lounge under arrangementet Auction som foregår fra kl. 21.15 og indtil Auction arrangementet slutter.

Spots består af ringe på gulvet, hvor man kan stille sig i, og der vil fremgå af teksten hvilken udfordring der gælder. Placere man sig i en af disse challenge-spots skal man iføre sig blindfold, som kan lånes i Sky Lounge baren.

Vi opfordrer til at have en wingman/-woman med, hvis det kan være grænseoverskridende at stå der alene.

Challenge-spot 1 – KISS ME: Vedkommende som gerne vil kysses, stiller sig i ringen med blindfold på, og herefter er det så op til de øvrige gæster som kunne være interesserede i at kysse vedkommende som står der.

Challenge-spot 2 – TOUCH ME: Vedkommende som gerne vil berøres, stiller sig i ringen med blindfold på og herefter er det så op til de øvrige gæster som kunne være interesserede i at røre ved vedkommende som står der.

Vi opfordrer til, at det kun er dem, som vil være aktive, som kommer denne aften. Derudover har man ikke mulighed for at lukke vores private rum. Forhæng og låger er fjernet, så alle vil have mulighed for at kigge ind – dog har man mulighed for at sætte en kæde for døren, så man viser, at der ingen adgang er for andre.

Da denne aften adskiller sig RIGTIG MEGET fra vores almindelige aftner, gør vi opmærksom på, at denne aften ikke egner sig til helt nye i dette miljø.

BEMÆRK: INGEN RUNDVISNING OG HOTSPOT PÅ DENNE AFTEN, SAMT MAN SKAL SKIFTE TIL DRESSCODE STRAKS EFTER INDTJEKNING.

REGLER IFHT. DARK ROOM: DENNE AFTEN ER DARK ROOM ÅBENT FOR ALLE HELE AFTENEN. Vi har altså ingen begrænsninger for single mænd i bestemte tidsrum. Går man ind i rummet, er det på eget ansvar. Et “Nej tak” skal så vidt muligt respekteres, men man vil skulle acceptere, at den samme person måske rører igen, da vedkommende jo ikke kan se hvem der er hvem. Husk at det også er dit eget ansvar, at agere “lukket” hvis du ikke ønsker at blive befølt direkte. Igen man kan jo ikke se noget i rummet, så det kan være svært at se, hvad man som bruger af rummet, kommer til at røre ved 🙂

Mellem kl. 22.00-24.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Kort sagt. Trænger du/I til af “forsvinde fra hverdagen”, så kom og besøg Danmarks absolut eneste internationale eksklusive og erotiske legeplads.

Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen.

Tucan lukker kl 02.00

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside