Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Extreme Night – Tucan Club

25. maj | 18:00 26. maj | 02:00

Extreme Night – Tangled Edition:

Vi er klar til en lækker Edition udgave af Extreme Night, og denne gang kan man måske være heldig at mærke lidt lækker berøring eller rykke nogle af ens grænser.

DETTE SKER VED DEN HVIDE MADRAS:

Denne aften vil byde på en lækker og legende stemning, hvor vi lægger op til en god omgang kluddermor på den hvide fællesmadras.

Når lyset skifter farve til rødt og musikken skifter, må ALLE singler såvel som par være på den hvide madras.

Har du lyst til en sanselig oplevelse, hvor pirrende berøringer er tilladt. Eller har du måske brug for at udfordre dig selv på en ny måde, kunne dette måske være noget for dig.

Arrangementet forløber sig over 2 tidsrum, og den første gang er kl. 21.30-22.30, og den anden gang er kl. 23.00-00.00.

HUSK AT LÆSE REGLERNE TIL ARRANGEMENTET INDEN DELTAGELSE PÅ AFTENEN.

Så er du frisk på at skulle vikle dig ud af en ellers lækker kluddermor, så kom et smut forbi den hvide madras.

DETTE SKER I SKY LOUNGE OG I DISKOTEKET:

Der vil denne aften være et spændende tiltag i Sky Lounge, hvor der både bliver lagt op til brugen af reb og diverse redskaber.

I diskoteket vil der være en gammel kending, hvor det byder op til pirrende lege eller den mere dominerende leg.

Fælles for disse legeområder, er at man selv skal medbringe reb, slagredskaber og legetøj.

Vi opfordrer til, at det kun er dem, som vil være aktive, som kommer denne aften. Derudover har man ikke mulighed for at lukke vores private rum. Forhæng og låger er fjernet, så alle vil have mulighed for at kigge ind – dog har man mulighed for at sætte en kæde for døren, så man viser, at der ingen adgang er for andre.

Da denne aften adskiller sig RIGTIG MEGET fra vores almindelige aftner, gør vi opmærksom på, at denne aften ikke egner sig til helt nye i dette miljø.

BEMÆRK: INGEN RUNDVISNING OG HOTSPOT PÅ DENNE AFTEN, SAMT MAN SKAL SKIFTE TIL DRESSCODE STRAKS EFTER INDTJEKNING.

DARK ROOM: DENNE AFTEN ER DARK ROOM ÅBENT FOR ALLE HELE AFTENEN. Vi har altså ingen begrænsninger for singler i bestemte tidsrum. Går man ind i rummet, er det på eget ansvar. Et “Nej tak” skal så vidt muligt respekteres, men man vil skulle acceptere, at den samme person måske rører igen, da vedkommende jo ikke kan se hvem der er hvem. Husk at det også er dit eget ansvar, at agere “lukket” hvis du ikke ønsker at blive befølt direkte. Igen man kan jo ikke se noget i rummet, så det kan være svært at se, hvad man som bruger af rummet, kommer til at røre ved 🙂

Aftenen adskiller sig fra vores almindelige Mixed Night, fordi man her SKAL skifte til dresscode, STRAKS efter tjek-ind. Og næst, så har man ikke den samme mulighed for at lukke vores privatrum. Forhæng og låger er fjernet, så alle vil have mulighed for at kigge ind – dog har man altid mulighed for at sætte en kæde for døren, så man viser at der ingen adgang er for andre.

Vi gør derfor også opmærksom på, at denne aften ikke egner sig til nye i dette miljø.

Mellem kl. 22.00-24.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Kort sagt. Trænger du/I til af “forsvinde fra hverdagen”, så kom og besøg Danmarks absolut eneste internationale eksklusive og erotiske legeplads.

Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen.

Tucan lukker kl 02.00

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside