Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag med Clairvoyanten Viki – Dark Secret

24. juni 2022 | 19:00 25. juni 2022 | 01:00

Kom og hør om min rejse ind i den spirituelle verden og hør hvordan tarotkortene hjalp mig med at få mere ro og balance i mit liv. Jeg fortæller om oplevelser fra jeg var barn og havde det første møde med de afdøde og leder publikum igennem forskellige faser af mit liv. Bliv klogere på hvordan jeg gik fra sygeplejen over til den alternative verden. Dette foredrag er en ægte beretning som både vil være underholdende, chokerende og sjov. Kom i god tid, der bliver rift om pladserne.
Jeg finder mine Erotiske Tarotkort frem efter foredraget og her har du mulighed for at få et godt frækt råd med på vejen, hvis du skulle have lyst til det?

Er du nysgerrig på hvordan en swingerklub ser ud og vil du gerne se rammerne, er dette muligt denne dag. Det er desuden muligt at booke tid til en læsning efter foredraget, hvor klubben har sørget for et lokale hvor vi kan sidde i fred og ro.
Bestilling af tid til en læsning skal du kontakte mig på clairvoyanten.viki@gmail.com

Ift. dem der skulle være interesseret i en tarotlæsning efterfølgende tilbyder jeg en smagsprøve på 15 minutters tarotlæsning for blot 200 kr. (Np. er 300 kr.)
Ønsker man længere tid, tilbyder jeg en times tarotlæsning for blot 599 kr. (Np. 900 kr).
Dette er et specielt tilbud til alle der deltager denne dag.
Tider kan bookes på forhånd og holdes i klubben på dagen eller man kan booke en tid på dagen og få en læsning billigt inden for den kommende måned.

OBS:  åbent for spa, sauna og fræk leg hvis man skulle have lyst til dette.

Danmark + Google Maps