Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ladies Corner – Swingland

8. juli | 16:00 19:00

Velkommen til Ladies Corner

Kvinde bliv zen med din seksualitet.

De fleste af os kender det nok, der er bare dele af seksualiteten vi ikke helt forstår, ting vi ønsker at vide mere om, eller ligefrem skammer os over. Sådan er det også i swingermiljøet – og det vil vi gerne forsøge at gøre noget ved, sammen.

Derfor indbyder Lady White og Swingland til en eftermiddag kun for kvinder, med mulighed for at komme med egne erfaringer eller hvor der kan lyttes med og findes inspiration i eftermiddagens emne. Måske vil du bare gerne vide noget om hvad der rør sig i kvinder der tager i klub, eller måske er dagens emne noget hvor din nysgerrighed er vagt, eller måske har du masser af erfaring du har lyst til at dele.

Lørdag d. 8 juli kl 16 indbydes I til en eftermiddag med emnet:

“Når fantasi bliver til virkelighed”.

I grænselandet mellem det der er nu og det der kunne være, ligger en lang strøm af tanker, drømme, fantasier, ønsker og håb. Men at tegne den sidste streg der fuldender billedet er ikke nødvendigvis let og enkelt, eller måske er det netop den nemmeste ting i verden.

I denne Ladies Corner skal vi dele af vores streger, de nemme og de svære. Dele af de fantasier der blev til noget og dem der ikke gjorde og hvad vi forestiller os er svært og hvad der skal til for at nå vores drømme.

Eventpris 50,- kr. der betales på mobilepay nr 9054PP ved tilmelding (du er først tilmeldt når din betaling er modtaget).

Vi har begrænset antal pladser og lukker derfor for tilmelding ved 30 personer.

Vi sørger for kaffe, te og sandwich. Kolde drikke kan købe til rimelige priser i baren.

Kl 19-20 har vi Introaften i klubben, I er meget velkomne til at blive og være med.

Baldersbækvej 22, 1. og 2. sal
2635 Ishøj, 2635 Danmark
+ Google Maps
+45 60 81 82 83
Se Sted hjemmeside