Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mixed Christmas party – Tucan Club

1. december 2023 | 18:00 2. december 2023 | 02:00

Kom og oplev en aften i Tucan, hvor vi afholder “Christmas-Party” for både par og singler.

Vores traditionelle julefrokoster er taget af programmet, men fortvivl ikke, da vi stadig forventer et brag af en aften med masser af julestemning, lidt jule-snack og ikke mindst godt musik med DJ & Sax, så vi kan få sat gang i dansegulvet.

Der vil være DJ & Sax i Sky Lounge fra kl. 21.00-00.00.

Sæt X i kalenderen,  hvis du ikke vil gå glip af denne aften blandt masser af skønne og frisindede gæster og “nisser”.

Denne aften må du gerne finde din “lille nisse” frem, så vi kan komme i julestemning. Om det er en nissehue, rød dresscode, julemandsskæg mm., er helt op til dig og du er naturligvis også velkommen “som du er”

Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække og festlige.

Vi åbner døren kl 18.00 og man må opholde sig i vores bar og Sky Lounge område med sit almindelige tøj indtil kl 00.00. Dette gælder naturligvis også i gang-området imellem bar og Sky Lounge.  Ønsker man at bevæge sig rundt i klubbens legeområder, skal man iføre sig klubbens dresscoden.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 22.00-00.00 åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker og slukker kl. 02.00.

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside