Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mixed Extreme Night – Tucan Club

25. november 2023 | 18:00 26. november 2023 | 02:00

Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores skønne oase. I 2021, blev vi kåret til en af Europas bedste klubber og fik i den forbindelse den ære at kunne bryste os af en GULD STJERNE.  Så glæd dig til en altid opdateret klub og en lækker aften i en af Nordeuropas flotteste erotiske natklubber.

Kom og oplev en super fræk og frisindet aften, når vi har EXTREME Night på programmet..

Denne aften er meget populær i Tucan Club og vi har altid rigtig mange gæster. Så forventer du en aften med masser af “space”, så er det måske IKKE en aften for dig/jer. Vi har som regel altid fuldt hus, så der må forventes lidt længere ventetid, ved toiletter, private rum samt til tider i baren.

BEMÆRK VENLIGST, AT VI IKKE TILBYDER RUNDVISNING FOR NYE GÆSTER PÅ DENNE AFTEN. NYE VIL FÅ UDLEVERET EN FLYER, SOM SKAL LÆSES VED ANKOMST.

Da ovenstående adskiller sig RIGTIG MEGET fra vores almindelige aftener, gør vi opmærksom på, at denne aften ikke egner sig til helt nye i dette miljø.

Vi har skruet lidt, i forhold til den første Extreme Night vi havde. Denne gang opfordrer vi til, at det kun er dem som vil være aktive, som kommer den aften (et nej er selvfølgelig stadig et nej) men som udgangspunkt skal man være aktiv med enten én partner (hvis kemien opstår) eller som par med hinanden. Med andre ord, så er temaet/aftenen ikke for dig/jer, som blot er nysgerrige på andres aktiviteter, samt helt “grønne” gæster, der ikke vil være aktive.

NYT IFHT. DARK ROOM: DENNE AFTEN ER DARK ROOM ÅBENT FOR ALLE HELE AFTENEN. Vi har altså ingen begrænsninger for single mænd i bestemte tidsrum. Går man ind i rummet, er det på eget ansvar. Et “Nej tak” skal så vidt muligt respekteres, men man vil skulle acceptere, at den samme person måske rører igen, da vedkommende jo ikke kan se hvem der er hvem. Husk at det også er dit eget ansvar, at agere “lukket” hvis du ikke ønsker at blive befølt direkte. Igen man kan jo ikke se noget i rummet, så det kan være svært at se, hvad man som bruger af rummet, kommer til at røre ved 🙂

Klinger ordene: GangBang, Bukkake, Voyeurisme, Ekshibitionisme, BDSM & Bi-seksualitet for begge køn i dine ører, så er dette aftenen for dig.

Black Light District er forbeholdt GangBang og Bukkake.

Aftenen adskiller sig fra vores almindelige Mixed Night, fordi man her SKAL skifte til dresscode, STRAKS efter tjek-ind. Og næst, så har man ikke den samme mulighed for at lukke vores privatrum. Forhæng og låger er fjernet, så alle vil have mulighed for at kigge ind – dog har man altid mulighed for at sætte en kæde for døren, så man viser at der ingen adgang er for andre.

Husk at selvom temaet er Extreme Night, så er det helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Man skal dermed sagt, ikke tro at man skal være “hard-core-person” for at deltage. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. Fælles for alle rum, gælder det at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Klubben har igennem de seneste par år været igennem en makeover. Vi har renoveret og bygget til.
I hele klubben, finder du rum med forskellige tema, så du kan gå ind der, hvor dit humør bringer dig. Alle rum har et navn og har du besøgt os blot et par gange, vil du kunne referere til navnet.

De mange rum, har navne som, “Ground Bar”, “Sky Lounge”,  “Blue Lagoon”, “Pain & Pleasure”, “Red Light District”, “Waterfall”, “Tantra Temple”, “The cave” , “Massage Room”, “Wellness area”, “Adventure Garden” og mange flere. Gå en tur rundt i klubben og bliv inspireret af hvor du ønsker at være aktiv.

I vores wellness afd. har vi en stor jacuzzi og romersk dampsauna med både lys- og duftterapi, samt 2 lækre massagestole, som sender dig i drømmeland. Nyd vores lækre omgivelser med sofaarrangementer som indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to og i samme område finder du en lille “alcove” der indbyder til leg og ligeledes er vores massage rum. Her finder du også udgangen til vores lækre “Sky Lounge”, hvor vi både har bar og masser af siddepladser. Ligeledes vil du finde en afskærmet legeområde, som på udvalgte aftener vil blive brugt til Skum Party, Wellness events mm.

I den anden ende af klubben, finder du vores helt fantastiske Red Room, som nok er den eneste legeplads, der bringer dig direkte ind i filmen “Fifty Shades of Grey”. Rummet er et eksklusivt BDSM fælles rum, hvor der er mulighed for både opbinding i ophæng, et kors midt i rummet, hvor der kan stå en på hver side. Du finder gabestok, borde og andre spændende møbler, der kan udforskes i sexuel regi.
Bemærk at rummets slag udstyr ikke må fjernes fra rummet og bruges andre steder.

I en hel anden “boldgade” har vi vores Tantra- og Soft Sex temple på 1. sal. som venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde og tørrer af efter sig.

BEMÆRK AT DER I DETTE RUM KUN ER ADGANG FOR PAR/PARTNERE – SINGLER INGEN ADGANG.

Har du lyst/mod på udendørs eventyr, så gå en tur i “Adventure Garden”. Her udenfor, finder du et stort 15 personers varmtvandsbassin i meget hyggelige og eksotiske omgivelser. Længere ned i haven, har vi 4 store sheltere og et stort bondage træ.
Gå på opdagelse og bliv inspireret.

I kælderen finder du et enkelt almindeligt gloryhole i forbindelse med vores 2 tjekkiske gloryholes. Vi har et Doctor rum samt vores lille private Sybian rum.

Mellem kl. 22.00-24.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Kort sagt. Trænger du/I til af “forsvinde fra hverdagen”, så kom og besøg Danmarks absolut eneste internationale eksklusive og erotiske legeplads.

Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen.

Tucan lukker kl 02.00

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside