Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mixed Night med Kys – Tucan Club

3. december 2021 | 18:00 4. december 2021 | 02:00

Velkommen tilbage. Vi glæder os til at byde dig indenfor i en endnu bedre og flottere klub. Mange timer er for os her i nedlukningen, gået med fornyelse, renovering og almindelig vedligehold. Vi har glædet os, til at åbne op igen og til at se en masse nye som “gamle” gæster. Der har været så stille uden jer og vi har savnet jer ubeskriveligt.

Denne aften, afholder vi én blandt flere forskellige workshop for gæster, der er nysgerrige på at lade sig inspirere af små intime workshops, der omhandler emner indenfor den tantriske verden <3 Vi har netop lavet en samarbejde med sexolog Lisa Lawrie og hun vil denne aften sammen med sin kollega, Pia Luna Atzen afholde den anden workshop, som denne gang igen vil handle om, at øge sin seksuelle bevidsthed. Det vil foregå i Tantra Templet fra kl. 20.30-22.30.

Bemærk, at resten af klubben er åben for alle andre der ikke er tilmeldt denne workshop. Tantra Templet, er kun forbeholdt workshop deltagere imellem kl. 20.30-22.30. Herefter er rummet igen åben for alle.

Workshoppen er denne gang KUN tilegnet par eller partnere. Dvs. 2 singler med gensidig kemi, godt kan melde sig til som par. Workshoppen varer 2 timer og foregår I vores Tantra Tempel. Der er kun 6 pladser (6 par), så tilmelding er først til mølle,  ved enten at ringe til os eller sende en mail. Tilmelding på andre medier eller via hjemmesidens tilmeldingsmodul er IKKE GYLDIGE. eYderligere har workshoppen en egenbetaling (udover entre) på 400 kr for et par, som skal forudbetales på mobilepay eller kontooverførsel.

Læs Lisa’s beskrivelse af workshoppen herunder – og bemærk at der er yderligere beskrivelse af klubben under teksten i kursiv.

💋 Længes du efter de lækre kys, du ser på film?

 💋 Kunne du bruge lidt inspiration til at kysse en partner på en måde, der gør dig blød i knæene og giver dig lyst til mere?

 Så skal du med på vores Kysse-Kursus.

Tucan får besøg af Lisa Lawrie og Pia Luna Atzen, som er sexologer og de sørger for, du og din yndlings-kyssepartner kan deltage i et levende og varieret Kysse-Kursus.

I løbet af to timer gennemgår de et grundigt Kyssetrænings-program i praksis og en særligt udvalgt Kysse-menu, så I kan få en dyb, sjov og forbindende oplevelse med jeres egen kysse-partner.

Kysset foregår også i hjernen.

Kroppen udskiller så mange dejlige stoffer, når vi kysser, og det er stoffer, der går direkte fra hjernens lystcenter ned underlivet. Kroppen husker de følelser, der er forbundet med kys.

For os er jeres alder, køn og relation underordnet – sørg dog for det er én, du har lyst til at kysse og connecte med på forskellige måder denne aften.

Kærlig hilsen

Lisa Lawrie 

Sexolog & Parterapeut

Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække. Vi åbner døren kl 18.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på.Vi kører 2 rundvisninger pr aften. Rundvisningen for nye gæster starter hhv., kl 19.00 & kl. 19.30. Efter kl 20.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 20.00, skal man iføre sig dresscode.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Klubben har igennem de seneste par år været igennem en makeover. Vi har renoveret og bygget til.
I hele klubben, finder du rum med forskellige tema, så du kan gå ind der, hvor dit humør bringer dig. Alle rum har et navn og har du besøgt os blot et par gange, vil du kunne referere til navnet.

De mange rum, har navne som, “Blue Lagoon”, “Pain & Pleasure”, “Red Light District”, “Waterfall”, “Tantra Temple”, “The cave” , “Massage Room”, “Wellness area”, “Adventure Garden” og mange flere. Gå en tur rundt i klubben og bliv inspireret af hvor du ønsker at være aktiv.

I vores wellness afd. har vi en stor jacuzzi og romersk dampsauna med både lys- og duftterapi, samt 2 lækre massagestole, som sender dig i drømmeland. Nyd vores lækre omgivelser med sofaarrangementer som indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to og i samme område finder du en lille “alcove” der indbyder til leg og ligeledes er vores massage rum.

I den anden ende af klubben, finder du vores seneste tilbygning, som nok er den eneste legeplads, der bringer dig direkte ind i filmen “Fifty Shades of Grey”. Rummet er et eksklusivt BDSM fælles rum, hvor der er mulighed for både opbinding i ophæng, et kors midt i rummet, hvor der kan stå en på hver side. Du finder gabestok, borde og andre spændende møbler, der kan udforskes i sexuel regi.
Bemærk at rummets slagudstyr ikke må fjernes fra rummet og bruges andre steder.

I en hel anden “boldgade” har vi vores Tantra- og Soft Sex temple på 1. sal. som venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde og tørrer af efter sig.

Har du lyst/mod på udendørs eventyr, så gå en tur i “Adventure Garden”. Her udenfor, finder du et stort 15 personeres varmtvandsbassin i meget hyggelige og eksotiske omgivelser. Længere ned i haven, har vi 4 store sheltere og et stort bondage træ.
Gå på opdagelse og bliv inspireret.

Kælderen i Tucan er netop blevet renoveret. Her finder du et enkelt almindeligt gloryhole i forbindelse med vores 2 tjekkiske gloryholes. Vi har et Doctor rum samt vores lille private Sybian rum.

Mellem kl. 22.00-24.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Kort sagt. Trænger du/I til af “forsvinde fra hverdagen”, så kom og besøg Danmarks abolut eneste internationale ekslusive og erotiske legeplads.

Vi glæder os til at se dig/jer

Tucan lukker kl 02.00

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside