Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mixed Night + Tantra Workshop – Tucan Club

1. oktober 2021 | 18:00 2. oktober 2021 | 02:00

Velkommen tilbage. Vi glæder os til at byde dig indenfor i en endnu bedre og flottere klub. Mange timer er for os her i nedlukningen, gået med fornyelse, renovering og almindelig vedligehold. Vi har glædet os, til at åbne op igen og til at se en masse nye som “gamle” gæster. Der har været så stille uden jer og vi har savnet jer ubeskriveligt.

I Tucan ønsker vi kun at give alle vores skønne gæster den bedste og sikreste tryghed og da vi er et sted hvor man kommer noget tættere på hinanden end så mange andre steder. Danmarks restriktioner er nu væk, dog har vi ind til videre bestemt, at vi fastholder kravet om Corona pas. Dvs. for at være gæst i Tucan, skal du kunne fremvise dette. Er du IKKE færdigvaccineret, så kan du kun deltage ved at fremvise en negativ test der max må være 72 timer gammel ved ankomst.

UPDATE: WORKSHOPPEN ER DESVÆRRE UDSOLGT. MEN DER KOMMER FLERE I VORES KOMMENDE KALENDER.

Denne aften, afholder vi én blandt flere forskellige workshop for gæster, der er nysgerrige på at lade sig inspirere af små intime workshops, der omhandler emner indenfor den tantriske verden <3 Vi har netop lavet en samarbejde med sexolog Lisa Lawrie og hun vil denne aften sammen med sin mand, afholde den første som vil handle om, at øge sin seksuelle bevidsthed. Det vil foregå i Tantra Templet fra kl. 20.30-22.30.

Bemærk, at resten af klubben er åben for alle andre der ikke er tilmeldt denne workshop. Tantra Templet, er kun forbeholdt workshop deltagere imellem kl. 20.30-22.30. Herefter er rummet igen åben for alle.

Workshoppen er denne gang KUN tilegnet par eller partnere. Dvs. 2 singler med gensidig kemi, godt kan melde sig til som par. Workshoppen varer 2 timer og foregår I vores Tantra Tempel. Der er kun 6 pladser (6 par), så tilmelding er først til mølle, som kun kan ske ved enten at ringe til os eller sende en mail. Yderligere har workshoppen en egenbetaling (udover entre) på 400 kr for et par, som skal forudbetales på mobilepay eller kontooverførsel.

Læs Lisa’s beskrivelse af workshoppen herunder – og bemærk at der er yderligere beskrivelse af klubben under teksten i kursiv.

Vi inviterer dig ind til et magisk sted i den tantriske verden, hvor du med øget bevidsthed kan få meget mere ud af livet. Ved denne begivenhed medbringer du en partner, som du har lyst til at få nogle forbindende og smukke oplevelser med. Det kunne være alt fra en ægtefælle, kæreste, sexpartner eller én du lige har mødt, hvor du allerede fra starten ved, at du værdsætter nærvær, intimitet og forbundethed. Alle køn og seksualiteter er hjerteligt velkomne.  

Glæd dig til denne aften, der kan være en øjenåbner for, hvordan du kan udvide din erfaring indenfor det sanselige og seksuelle felt. Aftenens indslag er tænkt som noget, du kan tage med hjem og bruge i sengen/elskovs reden. Aftenen vil styrke dig i din opmærksomhed, nærvær, bevidsthed og berøring.  

Der vil kun være plads til 6 par, da det kommer til at foregå i Tantra Templet. Når vi er en lille gruppe, er der netop mulighed for individuel guidning undervejs. Hvis dette kalder på dig så tøv ikke for længe med at melde dig til, hvis du vil være sikker på at få plads med en partner.

Kærlig hilsen

Lisa Lawrie 

Sexolog & Parterapeut

Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække. Vi åbner døren kl 18.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på.Vi kører 2 rundvisninger pr aften. Rundvisningen for nye gæster starter hhv., kl 19.00 & kl. 19.30. Efter kl 20.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 20.00, skal man iføre sig dresscode.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Klubben har igennem de seneste par år været igennem en makeover. Vi har renoveret og bygget til.
I hele klubben, finder du rum med forskellige tema, så du kan gå ind der, hvor dit humør bringer dig. Alle rum har et navn og har du besøgt os blot et par gange, vil du kunne referere til navnet.

De mange rum, har navne som, “Blue Lagoon”, “Pain & Pleasure”, “Red Light District”, “Waterfall”, “Tantra Temple”, “The cave” , “Massage Room”, “Wellness area”, “Adventure Garden” og mange flere. Gå en tur rundt i klubben og bliv inspireret af hvor du ønsker at være aktiv.

I vores wellness afd. har vi en stor jacuzzi og romersk dampsauna med både lys- og duftterapi, samt 2 lækre massagestole, som sender dig i drømmeland. Nyd vores lækre omgivelser med sofaarrangementer som indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to og i samme område finder du en lille “alcove” der indbyder til leg og ligeledes er vores massage rum.

I den anden ende af klubben, finder du vores seneste tilbygning, som nok er den eneste legeplads, der bringer dig direkte ind i filmen “Fifty Shades of Grey”. Rummet er et eksklusivt BDSM fælles rum, hvor der er mulighed for både opbinding i ophæng, et kors midt i rummet, hvor der kan stå en på hver side. Du finder gabestok, borde og andre spændende møbler, der kan udforskes i sexuel regi.
Bemærk at rummets slagudstyr ikke må fjernes fra rummet og bruges andre steder.

I en hel anden “boldgade” har vi vores Tantra- og Soft Sex temple på 1. sal. som venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde og tørrer af efter sig.

Har du lyst/mod på udendørs eventyr, så gå en tur i “Adventure Garden”. Her udenfor, finder du et stort 15 personeres varmtvandsbassin i meget hyggelige og eksotiske omgivelser. Længere ned i haven, har vi 4 store sheltere og et stort bondage træ.
Gå på opdagelse og bliv inspireret.

Kælderen i Tucan er netop blevet renoveret. Her finder du et enkelt almindeligt gloryhole i forbindelse med vores 2 tjekkiske gloryholes. Vi har et Doctor rum samt vores lille private Sybian rum.

Mellem kl. 22.00-24.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Kort sagt. Trænger du/I til af “forsvinde fra hverdagen”, så kom og besøg Danmarks abolut eneste internationale ekslusive og erotiske legeplads.

Vi glæder os til at se dig/jer

Tucan lukker kl 02.00

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside