Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mixed Young Swingers Night – Tucan Club

5. februar 2022 | 18:00 6. februar 2022 | 02:00

Grundet Covid-19 situationen: Tjek venligst hjemmesidens forside, for seneste update, vedr. restriktioner.

Velkommen tilbage. Vi glæder os til at byde dig indenfor i en endnu bedre og flottere klub. Sidste år blev vi kåret til en af Europas bedste klubber og fik i den forbindelse den ære at kunne bryste os af en GULD STJERNE.

Så går det løs til årets første Young Swingers Night (Vi holder 2 om året)

Denne aften, er der kun adgang til dem som er MAX. 40 år – altså 40 år incl. UDEN undtagelser.

En aften, der er lidt mere volume på musikken i diskoteket, lir på dansegulvet,
men også stadig en aften, hvor SEX er temaet ????

Skum-Party; Mellem kl 22.00-23.00 fyrer vi op i skumkanonen på vores opvarmede terrasse. Et lukket område/kabine, fyldes med varmt skum. Musikken og den frække stemning, sætter gang i festen og forhåbentlig også i DIG <3 Husk hvad der sker i skummet, blir’ i skummet – Men at reglen om at spørge først jo selvfølgelig også er gældende her.

Er du ny og syntes, at denne aften må være din debut (måske fordi du har en ide om, at der er mange ældre i swingerklubber) har du/I nu muligheden for at møde andre ligesindede “frækkerter” der max. er 40 år.
Selvfølgelig er alle “garvede” klub-gæster ligeså velkommen og dem kommer der også rigtig mange af ???? En god “cocktail” af nye og “garvede”” swingere – lægger op til spontane
og uforglemmelige oplevelser ????

Du vil opleve, en aften med masser af dejlige mennesker – men også se at, der trods aldersbegrænsningen kommer alle typer af gæster hos os, og du er en af dem. HELT DIN EGEN ????
Vi stiller ingen krav eller forventninger om, at man er “aktiv”. Vi bestræber os blot på at, du får en aften, du får lyst til at have mange flere af.

I klubben forefindes både håndklæder, kondomer og glidecreme – så alt du skal medbringe, er blot dit gode åbne sind, gode humør og så selvfølgelig tøj til dresscoden efter kl. 20.
Mænd ; Tights eller boxershorts. En ensfarvet SORT eller HVID t-shirt, er også tilladt, dog har langt de fleste bar overkrop.
Kvinder; Erotisk beklædning. Alt ligefra et flot lingeri-sæt, netkjole, super kort nederdel, corsage, hotpants & top e.lign.
Har du/I spørgsmål, så ring endelig til os. Alle dage, undt. søndag fra kl 14-22 :
+45 28412060 – eller send en mail på ; info@tucanclub.dk

Næste Young Swingers Night afholdes først igen i Februar/Marts 2022, så se at komme afsted ????
Husk at tilmelding er nødvendig.

I sommerhalvåret, tilbyder vi vores gæster at grille på vores overdækkede terrasse. Grillen bliver tændt kl. 18.00 og lukket igen kl. 20.00.
Du er velkommen til at medbringe din egen grillmad eller måske noget take away, du har købt med på vejen, men drikkevarer skal købes i klubben. Bemærk at der ikke er opvarmet, så er det en kold eller måske regnfuld aften, så tag en ekstra trøje med eller udsæt grillaftenen til en anden dag.

Har du lyst til at forkæle dig selv eller din partner i lækre omgivelser. Nyde atmosfæren og det lettere erotiske strejf  af velvære. Så kom på besøg en aften, hvor vi nyder hinandens sensuelle samvær.

Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække. Vi åbner døren kl 18.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på. Vi kører 2 rundvisninger pr aften. Rundvisningen for nye gæster starter hhv., kl 19.00 & kl. 19.30. Efter kl 20.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 20.00, skal man iføre sig dresscode.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Klubben har igennem de seneste par år været igennem en makeover. Vi har renoveret og bygget til.
I hele klubben, finder du rum med forskellige tema, så du kan gå ind der, hvor dit humør bringer dig. Alle rum har et navn og har du besøgt os blot et par gange, vil du kunne referere til navnet.

De mange rum, har navne som, “Blue Lagoon”, “Pain & Pleasure”, “Red Light District”, “Waterfall”, “Tantra Temple”, “The cave” , “Massage Room”, “Wellness area”, “Adventure Garden” og mange flere. Gå en tur rundt i klubben og bliv inspireret af hvor du ønsker at være aktiv.

I vores wellness afd. har vi en stor jacuzzi og romersk dampsauna med både lys- og duftterapi, samt 2 lækre massagestole, som sender dig i drømmeland. Nyd vores lækre omgivelser med sofaarrangementer som indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to og i samme område finder du en lille “alcove” der indbyder til leg og ligeledes er vores massage rum.

I den anden ende af klubben, finder du vores seneste tilbygning, som nok er den eneste legeplads, der bringer dig direkte ind i filmen “Fifty Shades of Grey”. Rummet er et eksklusivt BDSM fælles rum, hvor der er mulighed for både opbinding i ophæng, et kors midt i rummet, hvor der kan stå en på hver side. Du finder gabestok, borde og andre spændende møbler, der kan udforskes i sexuel regi.
Bemærk at rummets slagudstyr ikke må fjernes fra rummet og bruges andre steder.

I en hel anden “boldgade” har vi vores Tantra- og Soft Sex temple på 1. sal. som venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde og tørrer af efter sig.

Har du lyst/mod på udendørs eventyr, så gå en tur i “Adventure Garden”. Her udenfor, finder du et stort 15 personeres varmtvandsbassin i meget hyggelige og eksotiske omgivelser. Længere ned i haven, har vi 4 store sheltere og et stort bondage træ.
Gå på opdagelse og bliv inspireret.

Kælderen i Tucan er netop blevet renoveret. Her finder du et enkelt almindeligt gloryhole i forbindelse med vores 2 tjekkiske gloryholes. Vi har et Doctor rum samt vores lille private Sybian rum.

Mellem kl. 22.00-24.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Kort sagt. Trænger du/I til af “forsvinde fra hverdagen”, så kom og besøg Danmarks abolut eneste internationale ekslusive og erotiske legeplads.

Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen.

Tucan lukker kl 02.00

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside