Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Plus one Mixed Night – Tucan Club

18. september 2020 | 18:00 - 02:00

Plus One Mixed Night

Rundvisning for nye gæster kl. 19.30.

Husk at vi på vores store terrasse har grillarrangement hver fredag og lørdag i sommerhalvåret frem til sidste weekend i september. Vi tænder den store grill op, så tag det med du/I vil grille samt tilbehør. Vi har tallerkener og bestik.

Grillen er klar fra kl. 19.15 og slukkes igen kl. ca 20.00.

I samme forbindelse, gør vi opmærksom på, at det ikke er tilladt at være nøgen under spisning. Dvs., at som minimum, skal bryster og ædlere dele SKAL være tildækket, hvis man opholder sig på terrassen mellem kl 18.00-20.00 – men ellers er det tilladt at have sit almindelige tøj på, indtil kl 20.00.

Terrassen er overdækket og afskærmet for vind, men vi varmer ikke terrassen op på disse aftener, så hvis vejret ikke tilsmiler os så skal man nok lige overveje om man skal rykke grill-hyggen til en anden aften, da vi ikke kan sikre at temperaturen er varm nok til at kun være iført dresscode, eller almindeligt tøj. Men som den danske sommer nu en gang kan være,  så kan en tyk trøje hjælpe godt på vej.

Temaet Plus One, er et koncept, hvor hensigten er, at det skal være nemmere for par, at opsøge en ekstra partner til en TREKANT. Det henvender sig lige meget til både singler og par.

For mange, kan det være svært at være opsøgende i det, at skulle finde en ekstra partner til en trekant, hvadenten det er en ekstra mand eller kvinde.  Nu har parret mulighed for at tage et grønt signal-bånd på for at signalere at man er et par. Udover det, tager parret yderligere et bånd på (rødt hvis de søger en kvinde og blåt hvis de søger en mand)

Signal-båndene (blå eller rød) kan naturligvis skiftes i løbet af aftenen, hvis man senere ønsker en trekant med det modsatte køn. Disse farvekombinationer viser nu singlerne, at parret gerne vil modtage tilbud.

Singlemænd der gerne vil tilbyde sig som ekstra partner, tager et blåt signal-bånd på. (Bemærk at det KUN er forbeholdt de mænd, der er afklaret med at parret KUN ønsker en trekant)

Singlekvinder der gerne vil tilbyde sig som ekstra partner, tager et rødt signal-bånd på. (Bemærk at det KUN er forbeholdt de kvinder, der er afklaret med at parret KUN ønsker en trekant)

Parret vil nu have større og bedre mulighed for at henvende sig til singlerne der er åbne for tilbud.

Man er selvfølgelig altid i sin gode ret til at sige ”Nej tak”, hvilket altid respekteres med god pli.

Signal-båndene må ikke bruges af singler, der umiddelbart kun søger EN partner af gangen.

Det er vigtigt for os at understrege, at ALLE par og singler uden præferencer er velkomne på disse temaaftener. Er man ikke et par der decideret kun søger trekant, eller er man single der ikke specifikt går efter at være sammen med et par alene, så skal man ikke tage signal-bånd på.

Signal-båndene vil stå i bar-området og skifter man farve undervejs, lægges de ”brugte bånd” blot tilbage i den dertilhørende kasse. Båndene kan enten sættes om håndleddet eller hægtes på et synligt sted (halskæde, lingeri e.lign.)

Vi åbner døren kl 18.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på. Efter kl 20.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 20.00, skal man iføre sig dresscode.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 23.00-01.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 02.00.

Detaljer

Dato:
18. september 2020
Tidspunkt:
18:00 - 02:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Tucan Club – Ved Kolding
Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
Telefon
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside