Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sankt Hans aften – El Diablo

23. juni 2023 | 17:00 24. juni 2023 | 02:00

Vi inviterer jer til en uforglemmelig aften i vores swingerklub, hvor vi fejrer Sankt Hans Aften på en helt unik måde. Denne særlige aften vil vi arrangere en hyggelig grillfest, hvor gæsterne selv kan medbringe kød og grille det på en grill, der står til rådighed.

Vi stiller kartoffelsalat flute til rådighed når grillen tændes klokken 19

Arrangementet finder sted i vores smukt indrettede klublokaler, der er fyldt med en erotisk og festlig stemning. Vi vil sørge for at skabe en afslappet og tryg atmosfære, hvor alle kan nyde den festlige stemning og deltage i arrangementet som de ønsker.

Der vil blive tændt et bål udenfor, der symboliserer Sankt Hans Aften. Bålet skaber en magisk atmosfære og giver mulighed for at nyde de varme sommernætter sammen med ligesindede.

For at gøre aftenen ekstra festlig vil der også blive serveret kølige bobler til at skåle og fejre den særlige lejlighed. Der vil også være mulighed for at nyde hot-tub uden for.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til en mindeværdig aften fyldt med god mad, festlig stemning og spændende møder. Lad os sammen fejre Sankt Hans Aften på en helt unik og sensuel måde i vores swingerklub.

Uglerupvej 32
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps
+45 27 76 66 66
Se Sted hjemmeside