Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sidste Chanse inden jul med gave – Secret Swingers

22. december 2022 | 10:00 18:00

Julen står for døren og vi vil så gerne sige god jul til alle vores skønne gæster :O) Så kom forbi denne dag, så står nissepigen Ya klar med højt humør og fræk julestemning – alle som skriver sig på og kommer, får en lille julegave, i form af 1 mdr. gratis medlemskab, fra os til jer.

Bemærk det i dage er første dag for jule-billet, så har I planer om at komme flere dage i løbet resten af Dec. så er det en mulighed.

Vi ønsker alle en glædelig jul…

Hver torsdag byder vi velkommen til alle jer der ikke kan få nok… for jer som tænder på at dele ud af jeres liderlighed, være i centrum eller gavmildt være klar til at opvarte når det kræves.

Her er ingen fordomme, om man fantaserer om at lege med et par stykker eller hele sengen fuld, så kan det prøves i trygge og lækre omgivelser. Det kan også være det skal forgå i vores Tjekkiske Gloryhole, hvor man ikke kan se hvem som leger med, kun fantasien sætter grænser.

Beklædning i klubben vil være: lingeri, undertøj, lak, læder, nøgen eller andre seksuelle udtryk.

Ingen krav om medlemskab.
Entre singlemænd medlem 200kr/ikke medlem 300kr, singlekvinde medlem 50kr/ikke medlem 100kr, Par medlem 100kr/ikke medlem 150kr.

Soft drink billet 25kr, inkluderer Kaffe, the, sodavand og kildevand.

OBS: Læs venligst ”info omkring Covid-19” på hjemmesiden, før besøg i klubben

Skjulhøj Allé 10A
Vanløse, København 2720 Danmark
+ Google Maps
+45 38 74 28 38
Se Sted hjemmeside