Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Swing party Night – Tucan Club

18. maj | 18:00 19. maj | 02:00

Efter utallige opfordringer, har vi nu Swing Party på programmet igen.

For hver, sommerfest, jubilæumsfest, eller andre ekstraordinære fester, hvor vi har haft livemusik eller DJ og dermed også dansegulv, bliver vi altid spurgt om vi ikke kunne holde flere af den slags fester.
Disse arrangementer har temaet “Swing-Party”

Som ordet fortæller, så kan aftenen indeholde lidt af det hele i mere end en forstand.

Det er en lidt mere festlig aften. En aften til dig, der elsker at danse, til dig der måske mangler et ”voksent” sted at gå ud og møde nye mennesker og en aften, hvor det som på alle andre aftener, er helt op til dig/jer, om man vil være sexsuel aktiv og hvor du ikke nødvendigvis SKAL skifte til erotisk dresscode.

Sky Lounge, vil være omdrejningspunktet denne aften i mellem kl. 21.00-00.00, hvor vi har sørget for en super dygtig og charmerede DJ. Her vil han sørge for sexede og pulserende rytmer og vi håber at rigtig mange denne aften, vil være med til at få et dansegulv i gang.

Baren i Sky Lounge, er som altid åben og har et stort udvalg af lækre cocktails, bobler, vin, øl mm.

Kom og få udlevet det sensuelle og erotiske aspekt der kun kan udleves til fulde, i en erotisk natklub. Flirt, bliv flirtet med, mærk forspillet på dansegulvet, for senere måske at gå en tur på ”opdagelse” i resten af klubben. Dresscode er som minimum, pænt og festligt tøj. Det er naturligvis stadig tilladt at iføre sig erotisk dresscode alle steder og måske har du et erotisk party outfit, der egner sig til sådan en aften……

Men der er ingen krav om omklædning til erotisk beklædning i ”Ground Bar & Lounge” ”Wellness Area” & ”Sky Lounge”.

Bevæger man sig ud på vores “lege-arealer” vil der være normal erotisk dresscode ;o)

DET ER JO PARTY UARTIG OG DER MÅ SEXES ALLE STEDER MED UNDTAGELSE AF I GROUND BAR.

I 2021 blev vi kåret til en af Europas bedste klubber og fik i den forbindelse den ære at kunne bryste os af en GULD STJERNE. Vi glæder os til at byde dig indenfor i en endnu bedre og flottere klub. Mange timer er for os  i corona-nedlukningen, gået med fornyelse, renovering og almindelig vedligehold. Så glæd dig til en altid opdateret klub og en lækker aften i en af Nordeuropas flotteste erotiske natklubber.

Har du lyst til at forkæle dig selv eller din partner i lækre omgivelser. Nyde atmosfæren og det lettere erotiske strejf  af velvære. Så kom på besøg en aften, hvor vi nyder hinandens sensuelle samvær.

Vi kører 2 rundvisninger pr aften. Rundvisningen for nye gæster starter hhv., kl 19.00 & kl. 19.30.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker “tosomhed”, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Klubben har igennem de seneste par år været igennem en makeover. Vi har renoveret og bygget til.
I hele klubben, finder du rum med forskellige tema, så du kan gå ind der, hvor dit humør bringer dig. Alle rum har et navn og har du besøgt os blot et par gange, vil du kunne referere til navnet.

De mange rum, har navne som,  “Ground Bar”, “Sky Lounge”, “Blue Lagoon”, “Pain & Pleasure”, “Red Light District”, “Waterfall”, “Tantra Temple”, “The cave” , “Massage Room”, “Wellness area”, “Adventure Garden” og mange flere. Gå en tur rundt i klubben og bliv inspireret af hvor du ønsker at være aktiv.

I vores wellness afd. har vi en stor jacuzzi og romersk dampsauna med både lys- og duftterapi, samt 2 lækre massagestole, som sender dig i drømmeland. Nyd vores lækre omgivelser med sofaarrangementer som indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to og i samme område finder du en lille “alcove” der indbyder til leg og ligeledes er vores massage rum. Her finder du også udgangen til vores lækre “Sky Lounge”, hvor vi denne aften “swinger” hofterne.

I den anden ende af klubben, finder du vores seneste tilbygning, som nok er den eneste legeplads, der bringer dig direkte ind i filmen “Fifty Shades of Grey”. Rummet er et eksklusivt BDSM fælles rum, hvor der er mulighed for både opbinding i ophæng, et kors midt i rummet, hvor der kan stå en på hver side. Du finder gabestok, borde og andre spændende møbler, der kan udforskes i sexuel regi.
Bemærk at rummets slagudstyr ikke må fjernes fra rummet og bruges andre steder.

I en hel anden “boldgade” har vi vores Tantra- og Soft Sex temple på 1. sal. som venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde og tørrer af efter sig.

Har du lyst/mod på udendørs eventyr, så gå en tur i “Adventure Garden”. Her udenfor, finder du et stort 15 personers varmtvandsbassin i meget hyggelige og eksotiske omgivelser. Længere ned i haven, har vi 4 store sheltere og et stort bondage træ.
Gå på opdagelse og bliv inspireret.

I kælderen finder du et enkelt almindeligt gloryhole i forbindelse med vores 2 tjekkiske gloryholes. Vi har et Doctor rum samt vores lille private Sybian rum.

Mellem kl. 22.00-24.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Kort sagt. Trænger du/I til at “forsvinde fra hverdagen”, så kom og besøg Danmarks absolut eneste internationale eksklusive og erotiske legeplads.

Vi glæder os til at se dig/jer

Tucan lukker kl 02.00

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside