Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tao-Tantramassage – Secret Swingers

16. juni 2022 | 11:00 15:00

I dagens anledning har en af vores gæster, tilbudt at stille sine massage kompetencer til rådighed for de kvinder som kan tænke sig lidt forkælelse.

Her er “Tao-tantramassage”s egen beskrivelse af det han tilbyder kl. 11-15:

Jeg giver gerne massage til kvinder. Helkropsmassage i stil med Tao-tantra. dk. Deres instrukstionvideoer kan varmt anbefales hvis man gerne selv vil lære det. Jeg har praktiseret det i mange år. Som sagt er der tale om en Helkropsmassage. Først ryg, nakke og skuldre. Derefter arme og fingre. Ben og fødder. Bagdel. Bagsiden afsluttes med massage fra top til tå. Så er det tid til forsiden. Maven, bryst og hals. Forsiden af ben og lår. Oftest afsluttes med massage af kønsorganer. Det er selvfølgelig efter eget ønske. Men når resten af kroppen har fået. føles det naturligt for de fleste at kønsorganerne også får opmærksomhed. Massagen kan slutte her. Men vi er jo i swinger miljøet, så måske får kvinden lyst til at få orgasme evt. sprøjteorgasme. Jeg deltager også gerne i andre lege i klubben. Har været i miljøet i mange år. Det er spændende at møde forskellige former for seksualitet. Jeg er også uddannet sexolog og parterapeut, hvor min hovedinteresse er mangfoldigheden i seksualitet.

Her er en beskrivelse fra en der har været i hænderne på “Tao-tantramassage” :

KVINDE, er du Nyder eller ønsker du at lære at kunne nyde endnu mere?

Hvis du er modig skal du prøve Tantra massage, det er en fantastisk fysisk og intim massage, hvor du kommer sanseligt ind i din krop og vil få en oplevelse af uendelighed.

Hvis du kender din krop godt kan du komme derud, hvor orgasmen bliver total løsrivelse fysik og psykisk. En total oplevelse.

Oplevelsen er også til dig, som ønsker at lære dig selv bedre at kende. Kan man virkelig udvikle sig mere, selvom man tror man har prøvet det meste! Svaret er ja.

Du lærer at finde flere af dine erogene zoner og du lærer at bruge dine forskellige muskulaturer på en anden måde. Og måske få orgasme på en anden måde, eller flere steder på en gang.

Du vil få en oplevelse med meget kompetente hænder, som ved hvordan en kvinde fungerer og i et helt stille og roligt tempo, så du kan følge med.

Gi, dig tid og rum, til at opleve og tage imod, og du vil gå ud af døren med et smil.

Det sværeste er at holde på orgasmerne, for de vil rulle derudaf.

Tilliden er fuldstændig til Tao-tantramassage og jeg kan varmt anbefale at give denne oplevelse videre.

Skjulhøj Allé 10A
Vanløse, København 2720 Danmark
+ Google Maps
+45 38 74 28 38
Se Sted hjemmeside