Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Young Swingers Night med skum – Tucan Club

31. maj | 18:00 1. juni | 02:00

Så går det snart løs til årets anden Young Swingers Night.

Denne aften, er der kun adgang til dem som er MAX. 40 år – altså 40 år incl. UDEN undtagelser.

BEMÆRK: INGEN ADGANG EFTER KL. 23.00.

En aften, der er lidt mere volume på musikken i diskoteket, lir på dansegulvet,
men også stadig en aften, hvor SEX er temaet.

Disse aftener er meget populære for rigtig mange af vores gæster, plus nye der kommer til. Derfor er det også en aften, hvor vi altid har fuldt hus. Så tilmelding i god tid, vil være en super god ide, hvis man vil være sikker på at komme ind.
Det er en aften, hvor der kan være lidt kø, for at komme på toilet, lidt mere kø i baren og man kan ikke nødvendigvis lige komme til i det rum, man måske havde udset sig, i første omgang. Men det er måske ledigt når du “kommer forbi” senere på aftenen.
Nogle vil syntes at det er en aften, med alt for mange gæster og her henviser vi til at man tilmelder sig en af de øvrige mere almindelige aftener.

Skum-Party; Mellem kl 22.00-23.00 fyrer vi op i skumkanonen i vores lækre Sky Lounge. Et lukket område/kabine, fyldes med varmt skum. Musikken og den frække stemning, sætter gang i festen og forhåbentlig også i DIG <3 Husk hvad der sker i skummet, blir’ i skummet – Men at reglen om at spørge først jo selvfølgelig også er gældende her.

I 2021 blev vi kåret til en af Europas bedste klubber og fik i den forbindelse den ære at kunne bryste os af en GULD STJERNE. Vi glæder os som altid til at byde dig indenfor i en endnu bedre og flottere klub.

Er du ny og syntes, at denne aften må være din debut (måske fordi du har en ide om, at der er mange ældre i swingerklubber) har du/I nu muligheden for at møde andre ligesindede “frækkerter” der max. er 40 år.
Selvfølgelig er alle “garvede” klub-gæster lige så velkommen og dem kommer der også rigtig mange af ???? En god “cocktail” af nye og “garvede”” swingere – lægger op til spontane
og uforglemmelige oplevelser ????

Du vil opleve, en aften med masser af dejlige mennesker – men også se at, der trods aldersbegrænsningen kommer alle typer af gæster hos os, og du er en af dem. HELT DIN EGEN ????
Vi stiller ingen krav eller forventninger om, at man er “aktiv”. Vi bestræber os blot på at, du får en aften, du får lyst til at have mange flere af.

I klubben forefindes både håndklæder, kondomer og glidecreme – så alt du skal medbringe, er blot dit gode åbne sind, gode humør og så selvfølgelig tøj til dresscoden efter kl. 20.
Mænd ; Tights eller boxershorts. En ensfarvet SORT eller HVID t-shirt, er også tilladt, dog har langt de fleste bar overkrop.
Kvinder; Erotisk beklædning. Alt lige fra et flot lingeri-sæt, netkjole, super kort nederdel, corsage, hotpants & top e.lign.
Har du/I spørgsmål, så ring endelig til os. Alle dage, undt. søndag fra kl 14-22 :
+45 28412060 – eller send en mail på ; info@tucanclub.dk

Det er helt op til dig, om du blot ønsker 1+1, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Klubben har igennem de seneste par år været igennem en makeover. Vi har renoveret og bygget til.
I hele klubben, finder du rum med forskellige tema, så du kan gå ind der, hvor dit humør bringer dig. Alle rum har et navn og har du besøgt os blot et par gange, vil du kunne referere til navnet.

De mange rum, har navne som, “Ground Bar”, “Sky Lounge”, “Blue Lagoon”, “Pain & Pleasure”, “Red Light District”, “Waterfall”, “Tantra Temple”, “The cave” , “Massage Room”, “Wellness area”, “Adventure Garden” og mange flere. Gå en tur rundt i klubben og bliv inspireret af hvor du ønsker at være aktiv.

I vores wellness afd. har vi en stor jacuzzi og romersk dampsauna med både lys- og duftterapi, samt 2 lækre massagestole, som sender dig i drømmeland. Nyd vores lækre omgivelser med sofaarrangementer som indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to og i samme område finder du en lille “alcove” der indbyder til leg og ligeledes er vores massage rum.Her finder du også udgangen til vores lækre “Sky Lounge”, hvor vi både har bar og masser af siddepladser. Ligeledes vil du finde en afskærmet legeområde, som på udvalgte aftener vil blive brugt til Skum Party, Wellness events mm.

I den anden ende af klubben, finder du vores flotte tilbygning, som nok er den eneste legeplads, der bringer dig direkte ind i filmen “Fifty Shades of Grey”. Rummet er et eksklusivt BDSM fælles rum, hvor der er mulighed for både opbinding i ophæng, et kors midt i rummet, hvor der kan stå en på hver side. Du finder gabestok, borde og andre spændende møbler, der kan udforskes i sexuel regi.
Bemærk at rummets slag udstyr ikke må fjernes fra rummet og bruges andre steder.

I en hel anden “boldgade” har vi vores Tantra- og Soft Sex temple på 1. sal. som venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde og tørrer af efter sig.

BEMÆRK. I DETTE RUM ER DER ADGANG FORBUDT FOR SINGLER. KUN ADGANG FOR PAR/PARTNERE.

Har du lyst/mod på udendørs eventyr, så gå en tur i “Adventure Garden”. Her udenfor, finder du et stort 15 personers varmtvandsbassin i meget hyggelige og eksotiske omgivelser. Længere ned i haven, har vi 4 store sheltere og et stort bondage træ.
Gå på opdagelse og bliv inspireret.

I kælderen finder du et enkelt almindeligt gloryhole i forbindelse med vores 2 tjekkiske gloryholes. Vi har et Doctor rum samt vores lille private Sybian rum.

Mellem kl. 22.00-24.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Kort sagt. Trænger du/I til af “forsvinde fra hverdagen”, så kom og besøg Danmarks absolut eneste internationale eksklusive og erotiske legeplads.

Tucan lukker kl 02.00

Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside