Swingermiljøet på Gran Canaria

Da Gran Canaria er en rigtig ferie ø, kommer der en masse turister, så der er et stort grundlag for swingermiljøet her. På Grand Canaria mødes swingerne i byen på forskellige barer, inden de drager videre i klub.
De swinger sent på Gran Canaria

I Danmark er der godt gang i de første swingerklubber fra kl. 20.00 og frem. På Grand Canaria er det anderledes. Her mødes man i en af barerne omkring kl. 22.00 som det tidligste og fortsætter i swingerklub fra midnat og frem. Der er således først gang i de første swingerklubber på Grand Canaria sent på aftenen. Dette er noget man som dansk swinger, skal vænne sig til.

Dogging i Maspalomas

Hvis man går nede på selve stranden, skal man lede efter den lille kiosk, der hedder N4. Dette er nudist området. Det er typisk også her de fleste swingere ligger og soler, når de ikke leger. Det er vigtigt at man ikke forveksler N4 med N7, med mindre, man vil ligge på bøsse stranden. I området bag ved N4 er selve swinger området. Det er afmærket med pæle med rød farve. Her er der masser af par og singler, der leger og lurer. Man kan ligge bare og sole, hvis man vil, eller man kan lege selv eller med andre.

Tilbage til de spanske swingerklubber