Er jeg ikke velkommen?

Det sker at swingerarrangementer, events og privat arrangementer kun er tiltænkt en begrænset del af swingermiljøet. Er det I orden? Er swingermiljøet ikke for alle?

Jo swingermiljøet er i princippet åbent for alle nysgerrige og seksuelt frigjorte mennesker. Swingermiljøets DNA, er at alle skal føle sig trygge og velkomne uanset køn, seksualitet eller udseende, men der er en god grund til, at afholde særlige arrangementer, hvor kun bestemte grupper er velkomne.

Vi oplever af og til, at få henvendelser fra singlefyre der er utilfredse over ikke at kunne følge med til en par aften, eller swingere over 40 år, der er utilfredse over, at de ikke kan deltage i et Young Swingers event. For man er jo ikke nødvendigvis gammel, fordi man er over 40 år.

Vi kan sagtens forstå, at det kan føles uretfærdigt, men man skal altid huske på, at de par der deltager i en par aften, netop mødes denne dag, fordi de ikke søger singlefyrer. En singlefyr går derfor ikke glip af noget. Tværtimod slipper du for at møde op til et event, hvor ingen vil lege med dig. Er du blevet for gammel til Young Swingers, bør du huske på, at du selv nød godt af “Young arrangementerne”, da du var under 40 år. Nu må du søge andre græsgange eller mødes med de yngre, på de almindelige swingerevents.

Swingerguidens kalender kan du altid se hvilke arrangementer, der findes. Det gør det nemmere at finde det arrangement, der tiltaler dig/jer. Her vil du også opleve at langt størstedelen af alle events er for begge køn og alle aldersgrupper.