Hvem kan lave Danmarks største X-kant?

Swingland ved Ishøj og Swingergaarden ved Slagelse har valgt at udfordre hinanden. Hvem kan lave den største X-kant? Sagt med andre ord, hvor mange legene swingere kan der være i samme seng, på en gang? I begge klubber har man gjort sig erfaringer tidligere. Swingland har ikke direkte røbet hvad deres rekord ligger på, men Swingergaarden oplyser på deres hjemmeside, at de tidligere har været mere en 30 på samme madras på samme tid.

Lørdag den 11. marts finder slaget sted mellem kl. 21.00 og 23.00. Da kampen ikke bliver TV-transmitteret skal man møde op i Swingland eller på Swingergaarden og nyde synet. Man kan naturligvis også være med på sengen i en af klubberne, hvis der er stemning og lyst til det. Du skal dog beslutte dig for hvilket klubhold du ønsker at støtte.

Det bliver barpersonalet i begge klubber der følger slagets gang, og i fælleskab afgører hvilken klub der vinder trofæet og et fint diplom til vinderholdet.

Nu sidder du måske i Jylland eller på Fyn og tænker, det kan vi da gøre bedre. Så må I udfordre vinder klubben fra Sjælland, når denne er kåret.