Secret Swingers åbner 20. november 2020

Så prøver vi igen. Secret Swingers er snart kendt som klubben der ikke kunne åbne, men nu er smittetallene på vej ned, så nu prøver de igen og denne gang skulle det holde.

Den 20. november åbner den nye Club Secret Swingers i Vanløse ved København. Secret Swingers vil åbne i Adam & Evas gamle lokaler, så mange swingere ved allerede hvor den nye klub ligger. Selvom klubben har fået nyt navn er det allerede planlagt, at den vil åbne med den gamle Adam & Eva ånd.

Vi bag Swingerguiden.dk har som de første set kalenderen for november måned. Her er det tydeligt at mange tiltag fra Adam & Eva føres videre. Der ud over har vi en god dialog med den nye klubejer, så vi er ganske sikre på at den nye klub nok skal blive populær. Det skulle derfor være ganske sikkert at de åbner 20. november med mindre myndighederne lukker swingerklubberne på grund af Covid-19 restriktionerne. Covid-19 vil også påvirke åbningen, da forsamlingsforbudet også er gældende her.

Åbningsfester hele weekenden

Åbningsfest Club Secret Swingers.

Vi åbner den 20. november 2020 kl. 20.00 – 02.00.

Det er med stor glæde at vi langt om længe slår dørene op til Club Secret Swingers! Dette gør vi med et brag af en åbningsfest (så meget brag Covid-19 nu tillader), hvor vi glæder os til at tage imod gamle som nye gæster. Kom ned og hils på, se den totalt renoverede klub i nye klæder og fyr den af i alle senge og hjørner. Rammerne er sat for den frækkeste weekend!!

Åbningstilbud: Denne dag får alle der tegner 1 års klubmedlemskab 50% på medlemskabet. Vi vil gerne opfordre alle til at have oprettet en profil på Club Secret Swingers hjemmeside, inden første besøg, for at minimere køen ved indgangen.

Beklædning i klubben vil være: lingeri, undertøj, lak, læder, nøgen eller andre seksuelle udtryk. Ingen krav om medlemskab.

Entre singlemænd medlem 400kr / ikke medlem 500kr, singlekvinder medlem 100kr / ikke medlem 150kr, Par medlem 200kr / ikke medlem 300kr. Soft drink billet 25kr, inkluderer Kaffe, the, sodavand og kildevand.

OBS: Læs venligst ”info omkring Covid-19” på hjemmesiden, før besøg i klubben. Secret Swingers nye hjemmeside finder du her. www.secretswingers.dk