Swingerklubberne i december

Så kom vi ind i årets sidste måned og vinterens første, hvilket passer meget godt til dagens vejr. I swingerklubberne forbereder man julens og nytårets komme. En masse frække arrangementer venter på jer i december.

På Swingerguiden.dk giver vi dig overblikket og fortæller dig hvordan de enkelte klubber har åbent mellem jul og nytår. Som tidligere år har alle swingerklubber lukket juleaften, men det er muligt at knalde nytåret ind til nytårsfester i Tucan Club og på Swingergaarden. De har som de eneste åbent hen over årsskiftet. Kan man nøjes med at nytårs swinge op til nytårsaften så kan man tage til nytårsfest i Joys og Swingland den 30. december. I dagtimerne den 31. december har Secret Swingers åbent.

Julen kommer før end vi ved, så der arrangeres traditionen tro julefrokoster og julefester over hele landet. Her ses datoerne for julefrokoster og fester i de danske swingerklubber.

– Joys – 2. december

– El Diablo – 4. december

– Swingergaarden – 11. december

– Tucan Club (for par og singler) – 11. december

– Tucan Club (for par og piger) – 18. december

– Swingland – 18. december

Der til kommer en række julearrangementer rundt omkring. Fx jule gang Bang i Secret Swingers den 11. december, jule bi aften i Secret Swingers den 20. december og lille puleaften på Swingergaarden 23. december.

Husk at vi passer på hinanden i swingermiljøet, vi anvender kondom og fremviser Coronapas.

Sidst, men ikke mindst er der en masse frække arrangementer i vores kalender på Swingerguiden som vi ikke har plads til at nævne her, tjek vores kalender ud og planlæg din december i swingerklubberne.