Swingland fylder 18 år

“Man skal kravle, før man kan gå” og “Rom blev ikke bygget på en dag”

Man kan beskrive Swinglands historie med mange kloge ord. For Swinglands succes er ikke kommet af sig selv.

I dag er Swingland en velbesøgt og yderst populær swingerklub. Efter vores opfattelse, (Swingerguiden) er det Swingland, der tiltrækker flest swingere på Sjælland i weekenderne, men sådan har det ikke altid været. Swingland havde en svær barndom og opstod oprindelig i de samme lokaler under et helt andet navn.

Swinger-Club skiltet kan stadigvæk skimtes fra motorvejen, og er et skilt fra Swinglands spæde barndom. Den gang åbnede en helt ny og efter datidens forhold ganske nydelig og stor swingerklub. Klubben havde 2 jacuzzi ved indgangen i det område hvor Swingland i dag har barområde og der hvor Swingland i dag har Parrum fandtes en masse sofaer rundt om en stor seng. Der fandtes et lille SM rum nede og det store ovenpå.

Swinger-Club åbnede i en tid, hvor der skulle konkurreres med Loungen i Valby, Cityswingers på Amager, Swingers No. 1 på Østerbro og Adam og Eva i Vanløse. Klubben skulle derfor trække swingerne fra København til Industriområdet i Ishøj. Dette viste sig at være en lang og sej kamp. Flere dage var klubben meget tom og man gik rundt og kiggede på de flotte, men meget tomme lokaler.

Da klubben skiftede navn, skyldtes det et ejerskifte og den nye ejer fik over årene langsomt kørt klubben op til at fungerer nogenlunde. Der kom flere og flere gæster uden at besøgstallet var imponerende. En større vandskade på 1. salen var tæt på at lukke klubben helt. Ja det blev faktisk meldt ud, at den ville lukke, men de fik sammen med udlejer styr på vandskaden og klubben blev i de lokaler vi kender i dag.

Da den nuværende ejer overtog Swingland begyndte der at ske større forandringer. Flere af rummene blev renoveret og det lykkedes at give klubben en ny stil og en ny ånd. Dette har uden tvivl været medvirkende til Swinglands succes. Derudover har de været godt hjulpet på vej af at udvalget af swingerklubber på Sjælland har forandret sig hen over årene. Der er kommet flere nye til og andre er lukket.

Swinglands succes skyldes i høj grad også det team der står bag Swingland i dag. Vi fornemmer at samarbejdet blandt personalet går rigtig godt og der findes en erfaring og holdånd, man ikke finder alle steder. Det tager tid at skabe en velbesøgt swingerklub og det tager tid at skabe et velfungerende team. Et velfungerende Team smitter af på gæsterne og det er medvirkende til at gæsterne kommer igen.

Når man færdes i Swingland i dag og kender klubbens historie og har oplevet dens udvikling, bliver man glad og rørt. Swinglands historie er et bevis på, at enhver begyndelse er svær. Du kan opbygge en stor og flot swingerklub, men det er ikke nok til at skabe en succes på sigt. Det tager mange år og meget tid at få en velfungerende swingerklub med et højt besøgstal.

Vi vil til slut ønske Swingland stort tillykke med de 18 år.

I kan deltage i Swinglands 18 års fødselsdag den 6. april 2024.

Læs mere her: Swingland fylder 18 år – Swingland – Swingerguiden.dk

Billedet i artiklen viser den tidligere Jacuzzi i Swingland og er taget i 2011.