Vil du hjælpe Swingerguiden?

Vil du være med til at vurdere swingerklubber rundt om i Europa og verden? Så er det dig vi søger.

Vi søger efter aktive Swingere, der et par gange årligt besøger swingerklubber i udlandet. Om du er single eller i et parforhold spiller ikke den store rolle. Det vigtigste er at du ønsker at bringe dine anbefalinger videre til andre swingere i Danmark og det øvrige Skandinavien.

Det er vigtigt, at du er god i skrift og tale og helst på dansk, men er du fra Norge eller Sverige kan vi også modtage tekster på disse sprog, som vi oversætter til dansk. Vi ønsker at få en saglig vurdering af de enkelte klubber ud fra et niveau som passer til danske swingerklubber. Vi introducerer jer naturligvis til hvordan vi tænker der skal vurderes der ude, men det er i sidste ende jeres vurdering der tæller og vægtes højest.

Arbejdet er frivilligt og ulønnet, ligesom der ikke gives tilskud til transport og øvrige udgifter forbundet med besøgende. I skal derfor se dette som en sjov sidebeskæftigelse, når I alligevel besøger udenlandske klubber. Hvis I ønsker dette vil jeres profilnavn blive nævnt på Swingerguiden. I kan dog også være helt anonyme.

Hver person/par bliver tilknyttet et land som de ønsker at besøge klubber i.

Lige nu søger vi til følgende lande

– Tyskland

– Frankrig

– England

– Spanien

– Grand Canaria

– Tjekkiet

– Ungarn

– Polen

– Norge

– Finland

– USA

– Canada

Syntes du at det lyder spændende, så send os en mail med lidt information om hvilket land du/I vil hjælpe os med. Bor du som udenlandsdansker i et af landende og har et indgående kendskab til klubberne lokalt, er det bestemt en fordel. I kan sende en ansøgning til kontakt@swingerguiden.dk