Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Black Lounge – Swingergaarden

6. november 2021 | 15:30 7. november 2021 | 02:00

Bemærk: Klubben er lukket for dette event only denne aften.

Er du til dominans og underkastelse? Vi inviterer til ”Black Lounge”, hvor vi vil sætte stemningen og rammerne for en lørdag for de dominante og submissive.

Ved ankomst vil dominante og submissive blive introduceret for regler mv for arrangementet. Herefter vil vi sammen nyde en god frokost, som serveres af husets slaver og slavinder. I løbet af dagen vil der blive indkaldt til Storråd i Salen, hvor Rådet, der består af Dommerne og den submissives dominante vil bedømme og eventuelt straffe eller belønne den submissive.

DELTAGELSE
Vi forventer at du / i som deltager er interesseret i at deltage AKTIVT i arrangementet og at man VED og er VANT til at begå sig i det mørke univers. Vi ønsker at lave et arrangement hvor vi SAMMEN udlever vores. Det er ikke nok at man bare er nysgerrig på universet eller syns arrangmentet lyder spændene. Vi ønsker at deltagerne er AKTIVE og med til at sætte den rette stemning.

Der er plads til 40 deltagere i alt. Pladserne fordeles fortrinsvis efter først til mølle. Prisen for deltagelse er 200 kr pr person inkl mad og 1 stk vand eller sodavand til maden.

BEMÆRK! Dette er et særarrangment og VIP er ikke gældende denne dag, ligesom der KUN er adgang for gæster og der er tilmeldt arrangementet via profilen ”Black Lunge”.

ARRANGEMENTET
Der vil være åbent for ankomst klokken 1530-1615. Herefter lukkes døren og det er IKKE muligt at ankomme herefter. Klokken 1630 starter Loungen.

Alle submissive samles fra start i SubLounge og alle dominante mødes i Salen, hvor man hver især vil få en introduktionen til arrangementet og reglerne. Herefter føres de submissive til ”inspektion” i Salen, hvorefter vi spiser en let anretning. De submissive sidder med til bords, men under visse regler og disciplin.

Herefter vil Salen blive omdannet til fælles legeområde og der vil 3 gange i løbet af aftenen blive kaldt sammen til Storråd i Salen. Her vil Rådet i samarbejde med den submissives eventuelle ejer, udmåle straf og belønninger til de submissive.

Imellem rådene vil der være mulighed for at mingle og lege i Gaardens faciliteter. Privatrummene vil dog IKKE være tilgængelige og der må ikke lukkes døre.

Under hele arrangementet vil vores værter ”ShyAngel” og ”Hustleren” samt 2-3 dommere holde øje med at reglerne overholdes og ved hvert Storråd vil deres notater og betragtninger være en del af bedømmelsen af den submissive.

SubLounge er de submissives ”helle”. Her kan de tale frit og kan ikke straffes for deres handlinger eller udtalelser og der er IKKE adgang for de dominante i dette område. SubLounge vil være placeret bag glasdørene i Gaardens massageområde.

TILMELDING
Sker ved at skrive en PB til profilen ”Black Lounge”. I henvendelsen anfører man hvor mange man er og det er hhv. dominant eller submissiv. Herefter vil man blive kontaktet af profilen indenfor nogle dage. Her vil man modtage info om betaling og udfyldelse af playlister. Man er først endeligt tilmeldt når man har betalt deltagergebyret OG modtaget en bekræftelse fra profilen ”Black Lounge”

Kindertofte Skolevej 2
4200 Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps
+45 93 40 40 51
Se Sted hjemmeside