Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fest & Flirt årsfest – Fest & Flirt

6. november 2021 | 13:00 7. november 2021 | 03:00

Fest & Flirt er en konceptfest, hvilket betyder at der er en særlig proces der gennemføres, hvert eneste år. Det hele går ud på, at alle skal lære hinanden at kende så godt som muligt, inden den frække del af festen for alvor går i gang sidst på aften. Der er primært 3 faser i den godt 22 timer lange fest:

1. Relationsfasen
2. Socialiseringsfasen
3. Intimfasen

I relationsfasen som foregår om eftermiddagen, byder vi velkommen til alle og gennemfører derefter en lille leg som handler om, at alle gæster skal have mødt hinanden, inden vi går i gang med festmiddagen om aften. Dette er med til at sikre at ingen føler sig helt fremmede over for dem, de skal feste med senere.

I socialiseringsfasen trækker alle i festdresset og nyder en 3-retters festmiddag – her er der også faste indslag der sikrer at alle bliver aktiveret.

Både relations- og socialiseringsfasen er meget styrede faser – men i intimfasen, som vi kalder “Dirty Night”, er der kun få regler og nu smider vi de sidste hæmninger væk – hvis der altså skulle være nogle tilbage. Nu dyrkes der sex overalt på godset, mens festen fortsætter hele natten med dans og flirt

Dirty Night
Dirty Night starter når middagen slutter. Dj’en spiller op til intim dans, der er erotisk underholdning og sexområdet, hvor der kan dyrkes sex mens andre ser på, åbner.

Der dyrkes sex overalt i bygningen på dansegulvet, i festsalen og på værelserne. Baren er selvfølgelig stadig åben og festen fortsætter – bare meget frækkere! 

Programmet for de ca. 22 timers fest, ser i grove træk således ud:

13:00 Ankomst og indkvartering 
          – Baren er åben 
14:30 Velkomst og kaffebord
15:45 Let “erotiske” aktiviteter
18:30 Velkomstdrink
19:30 Middag med vin ad libitum
23:00 Dirty Night 

00:00 Midnats-liveshow
01:30 Natmad
08:30 Let morgenmadsbuffet
11:00 Farvel og tak…