Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mixed Night – Wifesharing – Tucan Club

6. august 2021 | 18:00 - 02:00

Velkommen tilbage. Vi glæder os til at byde dig indenfor i en endnu bedre og flottere klub. Mange timer er for os her i nedlukningen, gået med fornyelse, renovering og almindelig vedligehold. Vi har glædet os, til at åbne op igen og til at se en masse nye som “gamle” gæster. Der har været så stille uden jer og vi har savnet jer ubeskriveligt.

Pandemien har sat sine spor og gør det også fremadrettet ifht. at vi nu skal vænne os til nogle andre måder at agere på. Vi er blevet pålagt nogle restriktioner, som naturligvis skal overholdes og vi håber og tror på, at du som gæst, har forståelse for det og at du har den egenomsorg og empati, der skal til for at følge restriktionerne. Ændrer disse sig, vil vi naturligvis opdatere her på siden.
For at besøge Tucan Club, skal du nemlig fremvise et gyldigt Coronapas. Dvs.et dokument på at du er vaccineret og/eller er i besiddelse af en Quick- eller PCR test som max må være 72 timer gammel, samt billede id ved ankomst.

I sommerhalvåret, tilbyder vi vores gæster at grille på vores overdækkede terrasse. Grillen bliver tændt kl. 18.00 og lukket igen kl. 20.00.
Du er velkommen til at medbringe din egen grillmad eller måske noget take away, du har købt med på vejen, men drikkevarer skal købes i klubben. Bemærk at der ikke er opvarmet, så er det en kold eller måske regnfuld aften, så tag en ekstra trøje med eller udsæt grillaftenen til en anden dag.Vi kører 2 rundvisninger pr aften.

Rundvisningen for nye gæster starter hhv., kl 19.00 & kl. 19.30.

Klubben har igennem de seneste par år været igennem en makeover. Vi har renoveret og bygget til.
I hele klubben, finder du rum med forskellige tema, så du kan gå ind der, hvor dit humør bringer dig. Alle rum har et navn og har du besøgt os blot et par gange, vil du kunne referere til navnet.

De mange rum, har navne som, “Blue Lagoon”, “Pain & Pleasure”, “Red Light District”, “Waterfall”, “Tantra Temple”, “The cave” , “Massage Room”, “Wellness area”, “Adventure Garden” og mange flere. Gå en tur rundt i klubben og bliv inspireret af hvor du ønsker at være aktiv.

I vores wellness afd. har vi en stor jacuzzi og romersk dampsauna med både lys- og duftterapi, samt 2 lækre massagestole, som sender dig i drømmeland. Nyd vores lækre omgivelser med sofaarrangementer som indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to og i samme område finder du en lille “alcove” der indbyder til leg og ligeledes er vores massage rum.

I den anden ende af klubben, finder du vores seneste tilbygning, som nok er den eneste legeplads, der bringer dig direkte ind i filmen “Fifty Shades of Grey”. Rummet er et eksklusivt BDSM fælles rum, hvor der er mulighed for både opbinding i ophæng, et kors midt i rummet, hvor der kan stå en på hver side. Du finder gabestok, borde og andre spændende møbler, der kan udforskes i sexuel regi.
Bemærk at rummets slagudstyr ikke må fjernes fra rummet og bruges andre steder.

I en hel anden “boldgade” har vi vores Tantra- og Soft Sex temple på 1. sal. som venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde og tørrer af efter sig.

Har du lyst/mod på udendørs eventyr, så gå en tur i “Adventure Garden”. Her udenfor, finder du et stort 15 personeres varmtvandsbassin i meget hyggelige og eksotiske omgivelser. Længere ned i haven, har vi 4 store sheltere og et stort bondage træ.
Gå på opdagelse og bliv inspireret.

Kælderen i Tucan er netop blevet renoveret. Her finder du et enkelt almindeligt gloryhole i forbindelse med vores 2 tjekkiske gloryholes. Vi har et Doctor rum samt vores lille private Sybian rum.

Mellem kl. 22.00-24.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Kort sagt. Trænger du/I til af “forsvinde fra hverdagen”, så kom og besøg Danmarks abolut eneste internationale ekslusive og erotiske legeplads.

Kom og oplev en aften med temaet “WIFESHARING” – altså en aften især for dem, som elsker at dele deres kvinde med en, flere eller mange.  Du er naturligvis også meget velkommen til en fræk aften, selvom du ikke deler denne interesse. Nedenfor vil du kunne læse dig frem til, hvordan du kan se forskel på dem der er til “det” og ikke er til “det 🙂

Temaet “Wifesharing” er en stor succes i udlandet og i Tucan vil vi gerne følge trop. Vi har dog udvidet konceptet lidt, så singlekvinder også har muligheden for at signalere at de er klar til at blive forkælet af flere mænd.

Bemærk at singlekvinder er mindst lige så velkommen på denne tema aften. Du (singlekvinde) vil have et tydeligere “udvalg” af mænd, der står klar til at forkæle DIG. (Psst…. Det er dem der har butterfly på:-) Du må også gerne som singlekvinde tage et rødt bånd om håndleddet, for at vise at du gerne vil forkæles af flere mænd. Det er ikke et krav og er altså helt op til dig selv.

Da vi på vores entre-bånd har forskel på farverne på hhv. singler og par, vil du som singlekvinde have kombinationen “Rød og Hvid” hvor kvinder i et par vil have “Rød + Sølv)

Nogle kalder det cuckolds andre kalder det wifesharing. For nogle vil det blot betegnes som en ganske almindelig tre- eller firkant. Begreberne cuckold og wifesharing er en sexlivsstil, hvori der ikke indgår dominans og ydmygelse af manden, men hvor det primært er manden der mindst lige så meget som kvinden, tænder på at se andre være sammen med “hans kvinde”  Læs med her hvad vores koncept omhandler.

Er du singlemand eller par, der tænder på dette tema, så er reglerne:

Er du kvinde i et par,  skal du påsætte et rødt bånd om håndleddet, for at illustrere at du er til flere mænd med din partners tilstedeværelse og tilladelse. Manden i parret skal bære et sort SLIPS. Til info for alle, kan vi oplyse at der er mange måder for mænd at være “til stede”. Nogle vil blot være med for at kigge på, mens andre måske deltager i større eller mindre grad.

Til de kvinder der ikke selv har et bånd på “hjemmefra”, vil der kunne fås et bånd ved ankomst til klubben.

Singlemænd der ønsker at signalere at de er klar til at “hjælpe” skal bære en sort BUTTERFLY.

Vi har naturligvis også både slips og butterfly til udlån (mod depositum) i klubben, hvis du ikke selv er i besiddelse af sådan en. Husk at disse skal afleveres igen, for at depositummet bliver annulleret.

Alle typer at gæster er naturligvis velkomne og det er ikke et krav at man enten er enten til “det ene” eller “det andet”  Tucan Club er stor og der er plads til alle. Men er du til ovenstående, så gå ikke glip af muligheden for at opfylde dine fantasier med begrebet “WIFESHARING”
Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen

Tucan lukker kl 02.00.

 

Du kan læse mere om Tucan Club på Swingerguiden.dk

Tucan Club

Detaljer

Dato:
6. august 2021
Tidspunkt:
18:00 - 02:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Tucan Club – Ved Kolding
Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside