Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mixed Night – Wifesharing

3. oktober 2020 | 19:00 - 01:00

Kom og oplev en aften med temaet “WIFESHARING” – altså en aften især for dem, som elsker at dele deres kvinde med en, flere eller mange.  Du er naturligvis også meget velkommen til en fræk aften, selvom du ikke deler denne interesse. Nedenfor vil du kunne læse dig frem til, hvordan du kan se forskel på dem der er til “det” og ikke er til “det 🙂

Vi har rundvisning for nye gæster kl. 19.30.

Temaet “Wifesharing” er en stor succes i udlandet og i Tucan vil vi gerne følge trop. Vi har dog udvidet konceptet lidt, så singlekvinder også har muligheden for at signalere at de er klar til at blive forkælet af flere mænd.

Bemærk at singlekvinder er mindst lige så velkommen på denne tema aften. Du (singlekvinde) vil have et tydeligere “udvalg” af mænd, der står klar til at forkæle DIG. (Psst…. Det er dem der har butterfly på:-) Du må også gerne som singlekvinde tage et rødt bånd om håndleddet, for at vise at du gerne vil forkæles af flere mænd. Det er ikke et krav og er altså helt op til dig selv.

Da vi på vores entre-bånd har forskel på farverne på hhv. singler og par, vil du som singlekvinde have kombinationen “Rød og Hvid” hvor kvinder i et par vil have “Rød + Sølv)

Nogle kalder det cuckolds andre kalder det wifesharing. For nogle vil det blot betegnes som en ganske almindelig tre- eller firkant. Begreberne cuckold og wifesharing er en sexlivsstil, hvori der ikke indgår dominans og ydmygelse af manden, men hvor det primært er manden der mindst lige så meget som kvinden, tænder på at se andre være sammen med “hans kvinde”  Læs med her hvad vores koncept omhandler.

Er du singlemand eller par, der tænder på dette tema, så er reglerne:

Er du kvinde i et par,  skal du påsætte et rødt bånd om håndleddet, for at illustrere at du er til flere mænd med din partners tilstedeværelse og tilladelse. Manden i parret skal bære et sort SLIPS. Til info for alle, kan vi oplyse at der er mange måder for mænd at være “til stede”. Nogle vil blot være med for at kigge på, mens andre måske deltager i større eller mindre grad.

Til de kvinder der ikke selv har et bånd på “hjemmefra”, vil der kunne fås et bånd ved ankomst til klubben.

Singlemænd der ønsker at signalere at de er klar til at “hjælpe” skal bære en sort BUTTERFLY.

Vi har naturligvis også både slips og butterfly til udlån (mod depositum) i klubben, hvis du ikke selv er i besiddelse af sådan en. Husk at disse skal afleveres igen, for at depositummet bliver annulleret.

Alle typer at gæster er naturligvis velkomne og det er ikke et krav at man enten er enten til “det ene” eller “det andet”  Tucan Club er stor og der er plads til alle. Men er du til ovenstående, så gå ikke glip af muligheden for at opfylde dine fantasier med begrebet “WIFESHARING”

Vi åbner døren kl 19.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på. Efter kl 20.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 20.00, skal man iføre sig dresscode.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 20.00-21.45.00, åbner vi op for vores lækre salat-bar samt en lille let anretning, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker kl 01.00.

Du kan læse mere om Tucan Club på Swingerguiden.dk:

Tucan Club

Detaljer

Dato:
3. oktober 2020
Tidspunkt:
19:00 - 01:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Tucan Club – Ved Kolding
Møsvråvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 28 41 20 60
Se Sted hjemmeside