Når man bliver for gammel til egen klub

Det lyder måske som en dårlig joke, men den er god nok. Parret bag den private forening Young Swingers Club, har sammen med foreningens øvrige medlemmer besluttet at ændre navn på klubben. Ud over navnet tilrettes aldersbegrænsningen. Den simple årsag er at klubbens medlemmer er blevet for gamle til at kalde sig unge.

Parret bag fortæller

Da vi startede Young Swingers Club i 2009 var vi selv 25 og 29 år gamle. Her virkede det naturligt at starte noget op for de unge. Vi startede ud med en aldersbegrænsning der hed 22 – 40 år. Det gik fint i rigtig mange år, men vi selv og klubbens øvrige medlemmer blev ældre med årene, så til sidst besluttede vi at ændre aldersbegrænsningen til at ligge mellem 22 og 45 år, hvilket i sig selv overskred de mest almindelige Young Swingers regler. Normalt går grænsen for Young Swingers ved de 40 år.

I dag er vi selv 38 og 42 år og enkelte af vores medlemmer nærmer sig de 50 år. Derfor så vi os nødsaget til at ændre navn på klubben. Det nye navn blev besluttet i fællesskab med klubbens øvrige medlemmer.

Fremadrettet går vi under navnet “Elite Swingers” og har nu en aldersbegrænsning der ligger mellem 22 og 55 år. Der med er klubben nu tilgængelig for flere, selvom den for de helt unge, nok ikke er så attraktiv længere.

Selve klubkonceptet med fællesspisning og social hygge, inden swinging, fortsætter i den nye klub. Vi vil også fortsat afholde arrangementer privat og besøge almindelige swingerklubber et par gange årligt. Vi regner med at kunne afholde ca. 10 arrangementer årligt.

Young Swingers Club har I mange år været ganske populær blandt piger og par, der søger andre piger og par. Dette regner vi med kommer til at fortsætte i den samme klub, men med det nye navn.

Du kan læse mere om Elite Swingers her på Swingerguiden.