Nyt fra Secret Swingers

I februar måned kom vi med den glædelige nyhed, at en ny swingerklub stod til at åbne i Adam & Evas gamle lokaler i Vanløse. Sidenhen har en Corona pandemi og en brand i bygningen hvor klubben har til huse, udsat åbningen.

Faktisk var den nye Secret Swingers helt klar og gennem renoveret til åbningen i slutningen af marts, men Coronaens indtog lukkede alt ned.

Alt imens Danmarks swingerklubber afventede en åbning, lå den nye Secret Swingers klar og afventede en åbning som helt ny klub, men i maj måned udbrød der en brand i bygningen hvor klubben har til huse, så klubbens nye lokaler blev sod skadet. Derfor skal der en ny renovering og rengøring til, før den kan åbne helt.

Seneste udmelding fra Secret Swingers ejer, går på at den åbner i slutningen af august eller starten af september, men en endelig åbningsdato er endnu ikke helt klar, da der stadigvæk forestår lidt arbejde.

Vi bag Swingerguiden.dk har modtaget mange henvendelser om denne nye klub, så vi håber at denne opdatering kan give de utålmodige lidt ro i maven. Secret Swingers er stadigvæk på vej.

Hvis du vil følge lidt med, kan du tage et kig på Secret Swingers hjemmeside www.secretswingers.dk