Swingerklubberne i August

Swingerklub kalenderen begynder nu at ligne sig selv, som den så ud før Covid-19 kom på besøg. Vi er ikke helt tilbage ved de gode gamle dage og smitten er stadigvæk i blandt os, men man fornemmer at swingerklubberne lige så stille åbner op for flere forskellige tema arrangementer. Det er med andre ord en mere festlig og farverig kalender, end den foregående juli kalender.

Swingerklubberne er stadigvæk pålagt at lukke ved midnat. Dog er der måske et lille spinkelt håb om at Fase4 åbner op i august. Sker dette vil swingerklubberne med stor sandsynlighed holde længere åbent. Vi kommer med en udmelding om dette når vi ved mere.

Den 1. august starter måneden op med en Par aften i Swingland og en Gang bang aften hos Afrodite. Hos Tucan mødes man til en Mixed aften.

Den 4. august er der nøgenaften i Joys. I G-club mødes de som vanligt i biografen eller i baghuset.

Den 5. august starter Dark Secret op igen efter en mindre sommerferie. Første arrangement efter ferien bliver en Fræk og bi aften. Swingergaarden er som noget nyt begyndt at holde åbent om onsdagen. Hver onsdag er der åbent fra 17.00 – 23.00.

Fredag den 7. august mødes de biseksuelle kvinder i Dybet i Swingland. Hos Afrodite afholder de en Classic aften. Club Eclaire i Aalborg afholder en almindelig swingeraften.

Lørdag den 8. august afholdes Peerope i Dark Secret. Er du glad for reb og bindelege, så er dette arrangementet for jer. Samme dag afholdes Rundvisning og Newbie Night på Swingergaarden. I Afrodite afholdes en Dark Night.

13. august afholdes en fotoaften i Swingland.

14. august afholdes BDSM aften i Swingland og et Sprøjtekursus på Swingergaarden.

15. august afholdes en par aften i Tucan. Hos Dark Secret kommer 29 årige Maria forbi til et fødselsdags gang bang. På Swingergaarden går de helt nøgne rundt og Swingland tilbyder en rundvisning for de nye.

18. august er kostumerne i fokus hos Swingland. Hos Joys er de nøgne.

22. august afholdes en par aften i Swingland. Hos Tucan kaster de sig ud i en Mixed Extreme Night. Swingergaarden fejre genåbningen af swingermiljøet med et spise arrangement.

August slutter med en Dark Desires eftermiddag i Tucan for de BDSM interesserede den 30. august.

Alt dette og meget mere sker i landets swingerklubber i løbet af august.

Du kommer til den samlede kalender her: https://swingerguiden.dk/events/

Månedens billede viser den runde seng i Afrodite ved Ringe.