Swingerklubberne i juli

Siden 11. marts 2020 har der været stille. Meget stille. Alt har stort set ligget stille i de danske swingerklubber. Så det er dejligt befriende at swingerklubberne igen åbner op, selvom åbningen bliver en meget stille en af slagsen.

Står det til os swingere, skal en åbning efter 4½ måneds nedlukning, fejres med en kæmpe fest. Ja sagt direkte, så skal der knaldes igennem. Desværre appellerer det omkring liggende samfund ikke lige til en kæmpe fest. Corona er stadig der ude, så vi skal alle passe på. Derfor er den store genåbningsfest i landets swingerklubber udsat på ubestemt tid.

Swingerklubberne begynder at åbne op, men det er stille og roligt uden alt for store udskejelser. Derfor vil I opleve at denne måneds kalender er lidt kedelig. Der er ikke mange særarrangementer og tema aftner. Der er mest tale om almindelige swingeraftener hvor alle er velkomne. Der til kommer det at ikke alle swingerklubber har åbnet op endnu.

Det kan være forvirrende, når ikke alle har åbnet op, men så er det godt at vi kan give jer overblikket på vores fælles swingerklubkalender.

Bemærk at alle swingerklubber har ændrede åbningstider som følge af de særlige retningslinjer fra myndigheder. Mange åbner tidligere og lukker senest ved midnat.

Vi har fået en ny hjemmeside, så kalenderen ser lidt anderledes ud, men tag et kig på den og vores fine nye hjemmeside.

Swinglands kalender var endnu ikke færdig lavet, så den opdateres løbende.