Swingermiljøet i Tyskland

En af de store fordele ved Tyskland er afstanden dertil. En tur til Hamborg eller Berlin kan sagtens gøres inden for et rimeligt budget. I Tyskland ligger der mange swingerklubber omkring de større byer. Der er så mange swingerklubber i Tyskland at udviklingen på området går stærkt. Således åbner og lukker mange klubber hvert år. Så hvis I kommer ind på en hjemmeside der ikke ser opdateret ud, kan I ikke være sikre på at klubben stadig eksisterer.

Vigtig viden om det tyske swingermiljø

  • I Tyskland er dresscoden som i Danmark. Man er således erotisk klædt i klubberne.
  • De fleste tyske swingerklubber har lukket mandag og tirsdag.
  • Par rum findes ikke i alle tyske swingerklubber. I Tyskland er der i stedet en del par klubber, hvor der kun lukkes par ind. Derudover afholder de almindelige swingerklubber jævnligt par aftner. Se swingerklubbernes events på deres hjemmesider. Samlet liste over tyske swingerklubber finder I her.

Swingermiljøet omkring Berlin

Berlin er en vigtig by uanset om man er swinger, SM interesseret eller søger fetish Fashion fester. Berlin har alt hvad hjertet begærer af swingerklubber, fetish arrangementer, SM klubber, sexklubber, homo og bi klubber, bordeller og stripklubber.

Da vi kun beskæftiger os med swingerklubberne er det kun swingermiljøet vi vil omtale herunder, men søger I noget af det andet, så kan vi henvise til Berlinintim.de, de har samlet det hele. På siden skal I dog kigge jer for. Escort og sexklubber vises der også. Det der ligner en swingerklub er måske et bordel eller en sexklub.

Swingerguiden.dk har besøgt og henviser til følgende swingerklubber i Berlin:

Vi har kun besøgt de almindelige swingerklubber i Berlin, men vi hørte at “Night”swingerklubber skyder op rundt omkring. I Berlin er Insomnia en af dem. En “Night”swingerklub er en swingerklub, hvor der i større eller mindre grad, er en form for diskotek eller lignende inkluderet i indgangen. Klubberne holder ofte store fester hvor alle seksuelle udtryk er velkomne. Således kan de have en meget bred dresscode på de enkelte aftener. Faktum er at påklædningen spiller en stor rolle til disse fester. Vi har ikke besøgt Insomnia, så vi kan ikke give jer en beskrivelse af klubben, men efter hvad vi hørte, ville den nok være en god oplevelse for mange danske swingere. Tjek deres hjemmeside for hvad der er af arrangementer den pågældende dag, så kommer I ikke i forkert dresscode.

Kender du en klub som ikke er på listen, eller har du nogle rettelser, så skriv til os på vores mail: kontakt@swingerguiden.dk